KPSS'de 44 puan alan aday memur oldu!

KPSS 2013/1 memur atamalarına göre bazı kadrolara düşük puanla atamalar yapıldı.

KPSS'de 44 puan alan aday memur oldu!
KPSS'de 44 puan alan aday memur oldu!
GİRİŞ 05.07.2013 09:34 GÜNCELLEME 05.07.2013 13:56
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Tamamen puan üstünlüğüne göre yapılan atamalarda bazı kadrolara çok düşük puanlı atamalar yapıldı.

Bu atamalar içerisinde birisi var ki geçer puanın bile altında.

Tercihleri arasına Batman Üniversitesi Bilgisayar İşletmenliği yazan ve KPSS puan, 44,06961 olan aday, üniversiteye memur olarak atandı.

Daha önce de KPSS Lisans puanı 38  bir aday restoratör olarak kamuya atanmıştı. Hatta o bölümde birçok kontenjan da boş kalmıştı.

www.memurlarnet.biz

YORUMLAR 23
  • Ahmet Akar 10 yıl önce Şikayet Et
    Puana ne gerek var ki..!. 0 puanla, yani KPSS bile olmadan atananlar var. diğer tarafta 79 - 80 puan alan bir fizik öğretmeni hiçbir işe giremiyor. Ne yapalım burası Türkiye.
    Cevapla
  • mjoraşi bere 10 yıl önce Şikayet Et
    44 de birşeymi. başbakanımız 0 puanla 100 000 kişiyi torba yasayla 57 bin kişiyi KPSS girmeden(meclis soru önergesinde açıklandı)sınavsız atadı diyorumya hep kalkınma tamamda adalet hiç olmadı
    Cevapla
  • daussıla 10 yıl önce Şikayet Et
    KURUMLAR LÜTFEN ÜNİVERSİTE OKUYAN ÖĞRENCİLERİ KADROYA ALMAYIN!!!!!. Bu kişiler lise mezunlarının sınavlarını kolayca çözüp lise mezunlarının kadrolarına yerleşiyorlar.Yerleştikleri gibi kurumlar derslere izin vermiyor diye kadrodan durmadan kaçıp duruyorlar.Yeter yıllardır bu utanmaz insanların sıkıntısını lise mezunu adaylar çekiyor.Lisans 3 ve 4 okuyan öğrencileri yerleştirmelere almayın kardeşim.Okuyan insanın devlet memurluğunda işi nedir bu nasıl saçma bir sistem.Bu öğrenciler yüzünden kurumlar liseli almıyor hep kaçıyorlar kadrodan.Fakir edebiyatı yapmayın şimdi adam gibi okuyun girin lisans sınavından.Bunların rezillikleri yetti başımıza yaa puanlarımız bir türlü düşmediği gibi kadrolardan kaçıyorlar kurumlar sizmisiniz bunu yapan diyip liseli almıyor.Artık atamalarda bu öğrencilere karşı önlem alınsın gitsinler okullarını okusunlar yeter artık!!!!Lisans 4 okuyan bir adamı lise sınavına sokmak kadar adaletsizlik olabilirmi!!!
    Cevapla
  • hakan seyitoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun. hak edenin hakkıdır, hayırlı olsun
    Cevapla
  • adiyez abbas 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Mehmet ÖNAL BEY'e. Eğer gerçekten aynı kadroyu siz de yazdıysanız ve puanınız da 53 ise oraya sizin yerleşmiş olmanız gerekiyordu. Kesinlikle itiraz edin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!