ÖSYM, YDUS yerleştirme sonuçları açıklandı

YDUS sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. YDUS sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesinde açıklandı ve adayların bekleyişi sona erdi

ÖSYM, YDUS yerleştirme sonuçları açıklandı
ÖSYM, YDUS yerleştirme sonuçları açıklandı
GİRİŞ 12.02.2015 14:46 GÜNCELLEME 12.02.2015 14:46

YDUS sonuçlarının ÖSYM resmi internet sitesinden açıklanmasının ardından adayların heyecanlı bekleyişi sona ermiş oldu.

2014 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) sonuçlarının açıklanması merakla bekleniyordu. Adayların heyecan dolu bekleyişleri sona erdi ve ÖSYM, YDUS yerleştirme sonuçlarını açıkladı. YDUS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte adaylar ÖSYM internet sitesine adeta akın etti.

10 Şubat 2015 günü, saaat 17.00'da açıklanan YDUS sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar aşağıda bulunan bağlantılardan yararlanabilirler ya da ÖSYM resmi internet sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr'den sonuçları 

öğrenebilirler. Adaylar sonuçları öğrenmek için belirtilen internet adresinde istenen T.C. Kimlik Numaraları ve ÖSYM şifreleriyle sonuçları öğrenebilecekler. Bunun dışında öğrencilere YDUS sonuçlarının yer alacağı, herhangi bir sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

YDUS YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Öte yandan Genel Cerrahi-Genel Şirürji Testinde yer alan bazı soruların iptali ile ilgili açılmış olan davalarda mahkeme kararı beklendiği için bu alanla ilgili yerleştirme sonuçları ilgili mahkemelerin nihai kararı sonrasında açıklanacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...