En güzel karne hediyeleri neler olabilir?

En güzel karne hediyeleri haber7.com'da. Bugün karne alarak yaz tatiline girecek olan çocuklarımıza nasıl bir karne hediyesi almalıyız ?

En güzel karne hediyeleri neler olabilir?
En güzel karne hediyeleri neler olabilir?
GİRİŞ 17.06.2016 08:50 GÜNCELLEME 17.06.2016 08:52

17 Haziran 2016 Cuma günü tüm çocuklar karnelerini alıyor ve yoğun bir eğitim döneminden sonra yaz tatiline giriyorlar. Bu hafta sonu yaz tatilinin başlamasıyla veliler için çocuklara karne hediyesi alma telaşı başlıyor.

Peki Çocuklarımız için nasıl bir karne hediyesi almalıyız? Çocuklarımıza karne hediyesi alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Yoğun bir eğitim döneminden sonra derslerden bunalan çocuklarımızı ödüllendirmeliyiz. Çocuğunuzun karnesinde bulunan notların ne olduğu aslında çok da önem taşımıyor. Çocuğunuza alacağınız karne hediyesi, onun motivasyonunun artmasına ve gelecek dönem derslerine daha sıkı sarılmasına neden olacaktır.

İyi bir karne, Takdir veya Teşekkür getiren öğrencileri ise yine hediye ile ödüllendirerek çocuğunuza onunla nasıl gurur duyduğunuzu ifade etmelisiniz.

Karne hediyesi alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Ders yoğunluğundan bunalan ve yaz tatiline giren çocuklarımıza alacağımız hediye, öncelikle yaşına uygun olmalı. Çocuğunuzun yaşına göre, bisiklet, tablet, paten, scooter alarak veya farklı olarak onun çok görmek istediği bir yere götürerek onu ödüllendirebilirsiniz.

Çocuğunuza karne hediyesi olarak "Bisiklet" alabilirsiniz!

Her yaşta çocuğa uygun rengarenk bisiklet seçenekleri var. Yani çocuğunuz kaç yaşında olursa olsun ona uygun bir bisiklet bulabilirsiniz. Aslında teknolojiye bağımlı olan çocuklarımıza bisiklet alarak ona çok güzel bir hediye vermiş olacaksınız.

Eskiden karne hediyesi olarak oldukça popüler olan bisikletler, günümüzde de popülerliğini korumaya devam ediyor.

Çocuğunuza karne hediyesi olarak "Paten" alabilirsiniz!

Çocuğunuza karne hediyesi olarak Paten alabilir ve bu şekilde çocuğunuzun spor aktivitelerine ilgi duymasını sağlayabilirsiniz. Böylece çocuklarınız arkadaşları ile birlikte sosyalleşebilir ve harika zaman geçirebilir.

Hatta sizde kendinize birer paten alarak çocuklarınıza eşlik edebilirsiniz.

Scooter

Gelişen teknoloji ve değişen dünya ile birlikte artık çocuklarımızın beğenileri ve ihtiyaçları da değişiyor. Zira eskiden çocuklarımızı oyuncak araba veya bebek alarak mutlu edebiliyorduk. Ancak şimdilerde çocukların ilgi duyduğu şeyler arasında paten, tablet ve scooter gibi farklı şeyler yer alıyor.

Bu sebeple çocuğunuzu mutlu etmek istiyorsanız, hediye tercihleriniz arasına scooter'ı da eklemelisiniz.

Rahat taşınması ve bisiklet gibi çok fazla yer kaplamaması nedeniyle scooter, mükemmel bir hediye olabilir.

Tablet

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı telefonların yanı sıra tabletler de hayatımıza büyük ölçüde dahil olmuş durumda. Eğer çocuğunuzun oyunlara ilgisi varsa ve telefonunuzu çocuğunuzun eline vermek istemiyorsanız tablet almayı düşünebilirsiniz.

Playstation ve Xbox gibi oyun konsolları

Geçmişte karne hediyesi olarak biz ailemizden atari isterdik. Ama bu çok geçmişte kaldı. Şimdilerde teknolojinin gelişmesiyle Playstation ve Xbox gibi oyun konsolları hayatımıza dahil oldu.

Nadiren kız çocuklarının da sevdiği ancak genel olarak erkek çocuklarının rağbet ettiği oyun konsollarını hediye seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz. Oyun konsolu çocuğunuzun en çok seveceği hediyelerden bir olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak