Öğretmen atamaları için kritik açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı, “Öğretmen ataması olacaksa da Şubat’a yetişmez” dedi.

GİRİŞ 07.02.2017 13:09 GÜNCELLEME 07.02.2017 14:19
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı, öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama yaptı.

MEB müsteşarı, atamalar için kamu kadrolarına dağılımın henüz yapılmadığını söyledi. 

Müsteşar, “Öğretmen ataması olacaksa da Şubat ayına yetişmez” dedi.

YORUMLAR 12
  • Felsefe 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun....Bu ülke için ölen onbinlerce şehit hakkini helal etmeyecek. Çünkü bu ülkenin bakani ve müsteşarı çalışmıyor Cumhurbaşkanım.Icimiz yanıyor. ...6 kardeş ve bakmak zorundayım. Binbir zorlukla okudum kpssden 85 aldim...Atama bekliyorum. ...Haber geliyor 20 bransa atama yok...Insanin içi yanar ya ....Rabbim tek biliyor. Siz bilemezsiniz. ..Fazlalikmisiz ....Dusunce eğitimini zorunlu yaptin ey bakan. ...Ver felsefe grubuna bak yetiyormu fazlalığın...Yol köprü açılışı gördüm okul açılışı ya küçük geliyor ya da.....Baska bir yorumum yok.Sadece Rabbim hakkimiz varsa sizde birakmasin.Amin
    Cevapla
  • yazık 7 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur başkanı nekadar uğraşip nekadar şu problemi çözün desede egitimin başına gelenler ellerine yüzlerine bulastiriyorlar. Tüm ülkenin yükünü birkisiye yüklüyoruz. Milli eğitime sesleniyorum. Sizler bu tip açıklamalarla şu bulunduğumuz kritik zamanda o fedakar insanın samimi çabalarına zarar veriyorsunuz. Ağzınızdan çıkan mantıksız her fikir ve eylem şu olumsuzlukların yaşandığı şu günlerde çıkarcıların işine yarayacaktır. Fikirler birtarafi itip diğerlerini çekecek şekilde olup eşitlik anlayışına aykırı olduğu müddetçe denge hiç bir şekilde sağlanmaz.
    Cevapla
  • biyoloji 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim bekledigimiz bu belirsizlikleri size de Allah yasatsin özel hayatinizda stresten mahfolduk sinav kapiya dayandi ses yok seda yok napalim siz soylediniz gerçi ama biz ogrwtmeniz çalıştık hakettik puanimizi aldik atamamizi bekliyoruz.
    Cevapla
  • Devlet ve Millet 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet her eğitim fakültesi mezununu atamak zorunda mı? Nedir bu açgözlülüğünüz? Gidin özel sektörde çalışın.
    Cevapla
  • yazık 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet herkesi atamak zorunda değil ama istihdama göre mezun sayılarını ayarlamak zorunda. İhtiyaç kadarı kişileri üniversiteye alımını ayarlayacak ve sırf gelir amaçlı önüne gelene formasyon vermeyecek. Öğretmen sayıları istihdam doğrultusunda ayarlanmali. Aksi taktirde umutla ümitle yıllarını feda edip yemeden içmeden azimle bir eğitim sürecinin sonucu hüsran belirsizlik ve boşa giden yıllar olacaktır. Bu yıllar sadece okuyanın değil fedakar anne babadan da gidecektir.
    Cevapla
  • Manidar 7 yıl önce Şikayet Et
    Manidar olmuş, Açıkcası eğitim camiası çok büyük bir camiadır. Geçmiş dönemlerde her zaman hükümeti destekledi. ama referandumun kapıya dayandığı bir süreçte geçmiş yıllarda 60 bin alım olurken 15 bin alım yapılmışken bu tarz açıklamalar hükümete zarar verir diye düşünüyorum. Eğitim camiası 1 milyon kişi ailesi ile 4 milyon ediyor. Ve herkesin gözü kulağı bu atamalarda. Bence Reis 40 bin atama haberini verecek diye düşünüyorum. Aksi takdirde EVET diyecek kişiler bile karamsar olabilir bu durumda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti