Lisans memurluk KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Lisans KPSS sonuçları açıklanma tarihi belli oldu mu? 21 Mayıs pazar günü itibariyle memurluk sınavına giren adaylar 2017 KPSS sınav sonuçlarını merak ediyor.

Lisans memurluk KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Lisans memurluk KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
GİRİŞ 27.05.2017 11:38 GÜNCELLEME 27.05.2017 11:39

2017 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Milyonlarca memur adayının girdiği KPSS sınav sonucu tarihi büyük merak konusu oldu. ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS sınav sonuç ekranı ve tüm detayları haberimizde.

KPSS sınav sonucunun ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın Lisans KPSS sınav sonucunun Haziran ayı içerisinde açıklanması bekleniyor. 2017 KPSS sınav sonucu ile ilgili resmi bir açıklama yapılır yapılmaz haber7.com'dan öğrenebilirsiniz. Peki KPSS sınav sonucu nasıl öğrenilir?

LİSANS KPSS SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

KPSS lise lisans memurluk sınavı sonuçları ÖSYM'nin sitesinden yayınlanacak. Adaylar ÖSYM ais.osym.gov.tr adresine giriş yapmalı. KPSS adayları ÖSYM Aday İşlemleri Sayfası ais.osym.gov.tr'ye ÖSYM aday şifreleri ve TC Kimlik Numaralarıyla giriş yapacaklar. üniversite KPSS lisans sınav sonuçları ÖSYM ais dışında başka bir yerden açıklanmayacak ve 2017 Kamu Personeli Seçme Sınav sonucu adaylara posta yoluyla gönderilmeyecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı