2017 Açıköğretim Lisesi 3.dönem (AÖL) sınav sonuç kesin tarihi

1 Temmuz ve 2 Temmuz tarihlerinde düzenlenen 2017 AÖL 3.dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı AÖL sınav sonuçları ile ilgili açıklama yaptı mı? İşte detaylar

2017 Açıköğretim Lisesi 3.dönem (AÖL) sınav sonuç kesin tarihi
2017 Açıköğretim Lisesi 3.dönem (AÖL) sınav sonuç kesin tarihi
GİRİŞ 10.07.2017 09:42 GÜNCELLEME 10.07.2017 09:42
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

2017 yılı Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınav sonuçları milyonlarca öğrenci tarafından heyecanla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 18-19 Mart 2017 tarihinde düzenlenen AÖL sınavına giren adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları bu hafta açıklanacak mı? AÖL 2. dönem sınav sonuçları yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

AÖL SINAV SONUCU 

Zorunlu veya isteğe bağlı olarak eğitimine açıköğretimde devam eden öğrenciler, 1-2 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen AÖL 3. dönem sınavlarına girdi. Sınava çalışarak istediği krediyi almak için azim gösteren öğrenciler, sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi heyecanla beklemeye başladı. MEB'in yayımladığı takvime göre 2016-2017 eğitim öğretim yılı 3. dönem sınav sonuçları 31 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak.

AÖL SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

2017 Açık lise sınav sonucunu http://aolweb.aol.meb.gov.tr sitesinde açıklanacak. Bu siteye erişim sağlayan öğrencinin T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu soruluyor. Bu bilgiler ile açık lise öğrenci girişi ekranına giriş yapabilir ve sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecek. (Sınav sonucu henüz açıklanmadığı için bağlantı linki şuan aktif değil)

YORUMLAR 15
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sınav
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    cevap bekliyorum
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bir an önce açıköğretim lisesi sınav sonuçları açıklanmadı
    Cevapla
  • Volkan Yıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir an önce açık öğretim lisesi sınav sonuçları açıklanmadı henüz heyecanla bekliyorum hayırlı günler dilerim.
    Cevapla
  • şaziye 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşla bn üniversite sınavına girdim 35 kredi eksigim var tercih yapabilirmiyim? Eğer tercih yapamazsam tekrar girdigimde bu puanımı etkilermi bn aydınlatırsanız sevinirim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!