72. Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Öğrenme sayfası...

1 Ekim tarihi itibariyle sınava giren Özel Güvenlik adayları gözünü 72. Özel Güvenlik sınav sonuçlarına çevirdi. Peki 72. Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tüm merak edilenler...

72. Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Öğrenme sayfası...
72. Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Öğrenme sayfası...
GİRİŞ 18.10.2017 13:58 GÜNCELLEME 18.10.2017 13:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özel Güvenlik sınavına giren vatandaşlar gözünü sınav sonuç tarihine çevirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 01 Ekim itibariyle gerçekleşen 72. Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Adaylar sabırsızlıkla sınav sonuçlarını beklerken tahmini tarihler ise gelmeye başladı.

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI

72. Özel Güvenlik temel eğitimi sınav sonuçlarının, başkanlık tarafından belirlenen 13 Ekim tarihinde açıklanması bekleniyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamasına karşın 2017 Özel Güvenlik sınav sonuçlarının bu tarihte açıklanması öngörülüyor.

72. Özel Güvenlik sınav sonuçları EGM'ye bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından açıklanır açıklanmaz haberimizin detayından ulaşabilirsiniz.

Özel Güvenlik Sınav Sonuçlarını TC kimlik no ve güvenlik numarası girerek sorgulayabilirsiniz. Özel güvenlik sınav sonuçları sorgulamak için "sınav sonuçları" linkine tıklayınız.

73. ÖZEL GÜVENLİK SINAVI NE ZAMAN?

73 Nolu Sınav; 03 ARALIK 2017 tarihinde yapılacaktır ve bu sınava 27 EKİM 2017 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.

YORUMLAR 1
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence de 13 ekimde aciklanacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
KDV hilesiyle büyük soygun