YDUS sınav giriş belgesi çıkartma ekranı! 2017 YDUS sınav ne zaman?

ÖSYM, 2017 YDUS sınav giriş yerlerini açıkladı. Peki adaylar sınav giriş yerlerini nereden ve nasıl öğrenebilecek? İşte YDUS sınav giriş yerleri ile ilgili merak edilen detaylar.. Kaynak: 2017 YDUS Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

YDUS sınav giriş belgesi çıkartma ekranı! 2017 YDUS sınav ne zaman?
YDUS sınav giriş belgesi çıkartma ekranı! 2017 YDUS sınav ne zaman?
GİRİŞ 08.12.2017 10:37 GÜNCELLEME 08.12.2017 10:37

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından  başvurusu alınan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının (2017-YDUS) sınav giriş yerleri belli oldu. Peki YDUS ne zaman? Sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

YDUS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI! YDUS SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKARTMA

17 Aralık 2017 tarihinde saat 10:15’de uygulanacak olan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavına (2017-YDUS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile saat 14:00’den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

Not: Saat 10:00'dan önce sınav binasına giriş yapılacak olup bu süreden sonra adaylar sınav binalarına alınmayacaklardır. Adaylara saygıyla duyurulur.

SINAV GİRİŞ BELGESİNDE YER ALAN TEMEL KURALLAR

* Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır. Belge  üzerinde adayın fotoğrafı bulunması zorunludur.

Adaylar, bu belgelerin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraf olmasına özen göstermelidirler. Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorundadır. Belgenin ön ve arka yüzünde ÖSYM’nin belirlediği bilgiler dışında herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır.

Sınava Giriş Belgesi’ni (fotoğraf görünür bir şekilde) yanında  bulundurmayan  adaylar  sınava  alınmayacaktır. Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır. Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecektir.

Kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete ÖSYM tarafından temin edileceğinden, şeffaf pet şişe içerisindeki su dışında hiçbir araç, gereç, içecek ve yiyeceği sınava gireceğiniz binaya getirmeyiniz. Sınava şeffaf pet şişe içerisinde su getirebilirsiniz.

* Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesinden başka, nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı veya pasaportunu yanlarında bulundurmaları zorunludur.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması