74. Özel Güvenlik sınav sonuçları (ÖGG) öğrenme ekranı!

74. Özel Güvenlik Görevlisi Sınavı 4 Şubat 2018 tarihinde yapıldı. Sınav sonrasında adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Özel Güvenlik Görevlisi Sınavı sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizde…

74. Özel Güvenlik sınav sonuçları (ÖGG) öğrenme ekranı!
74. Özel Güvenlik sınav sonuçları (ÖGG) öğrenme ekranı!
GİRİŞ 16.02.2018 14:12 GÜNCELLEME 16.02.2018 14:12

Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği sınav sonuçlarını merak ediyor. İşte, ÖGG sınav sonuçlarının açıklanma tarihi. Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar 4 Şubat'ta girdikleri Özel Güvenlik Temel Eğitim ve Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçlarını merakla bekliyor. 

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 04 Şubat Pazar günü 10.00'da gerçekleşen 74. Özel Güvenlik temel eğitimi sınav sonuçlarının, kesin tarihi belli olmasa da önceki açıklama takvimlerine göre 16 Şubat Cuma günü açıklanacağı öngörülüyor ancak sonuç saatiyle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA

Yapılan açıklamaya göre son sınav sonuçları Özel Güvenlik Daire Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak. Sonuçların görüntülenmesi için T.C. kimlik numarası ilgili bölüme yazılacak ve sonuçlar aday tarafından anında öğrenilecek. Bunun yanında özel güvenlik sektöründe çalışmakta olan görevliler yenileme yapmak için sınava katılmışlarsa 50. Yenileme Eğitimi sınavının sonuçlarını da kimlik numaralarıyla öğrenme şansı yakalayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi