Kocaman gönülleriyle Zeytin Dalı oldular

Şehit Osman Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehmetçiğe manevi destek için bir etkinlik düzenledi.

Kocaman gönülleriyle Zeytin Dalı oldular
Kocaman gönülleriyle Zeytin Dalı oldular
GİRİŞ 23.02.2018 14:53 GÜNCELLEME 23.02.2018 14:53

Afrin Bölgesinde hain terör örgütlerini darmadağın ederken şehit olan kahraman Türk evlatlarının ruhu için Yasin suresi okunurken, hali hazırda kahramanca savaşan askerlerimize de Fetih suresiyle manevi destek verildi.

Minicik Bedenleri Kocaman Gönülleriyle “Zeytin Dalı” Oldular

Okul Müdürü Sehle Balcı kaç orduya nasip olur diyerek...başladığı duygu dolu konuşmasına şöyle devam etti; Ecdadımız Osmanlı’dan tevarüs ettikleri barış ruhunun “Osmanlı barışı ve adaleti”nin bir göstergesi olarak Suriye sınırımızdaki hain planlara bu kadar ihtişamlı bir isim koymak… “ZEYTİN DALI” … İşte bu ismi okulun lise öğrencileri bahçesinde “ZEYTİN DALI” konseptini bedenleri ile bir araya gelerek ifade ettiler…

Öğrencilerim ile bedenlerimiz burada ama gönlümüz ruhumuz her an Mehmetçiğe yanında.. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kast eden dahili ve harici bedhahlar şunu asla unutmasınlar; Öğrencilerimle birlikte Vatanımızı böldürtmeyeceğiz!
Bayrağımızı Dindirtmeyeceğiz! Bedenleri ve gönülleri ile adeta çelik bir duvar ören öğrenciler ise “şehitlerimiz yaşıyor... Vatanımıza asla sızamayacaklar… Bizi asla yıldıramayacaklar…” Şeklinde ifadeleri hep birlikte seslendiren öğrenciler okudukları surelerin duasını yaptılar.

Vatan-Bayrak temalı şiirler ile okuyan 9-10. Sınıf öğrencileri hep bir ağızdan bu vatanın her evladı kadınlı erkekli canını verir ama asla esir edilemez ve vatanlarını kimse ellerinden alamaz… nidaları eşliğinde programlarını tamamladılar.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor