MSB (Milli Savunma Bakanlığı) sivil memur başvuru sonuç ekranı!

2018 yılı MSB sivil memur alım başvuru sonuçları belli oldu mu? Binlerce kişinin heyecanlan beklediği Milli Savunma Bakanlığı memur alım başvuruları için geri sayım başladı. Peki MSB sivil memur alım sonuçları nasıl öğrenilir? Bu sene Türkiye genelinde görevlendirmek üzere toplam 396 personel alım için düğmeye basıldı!

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) sivil memur başvuru sonuç ekranı!
MSB (Milli Savunma Bakanlığı) sivil memur başvuru sonuç ekranı!
GİRİŞ 05.03.2018 09:00 GÜNCELLEME 05.03.2018 09:51
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sivil memur alımı başvuru sonuçları için beklenen gün geldi. Çoğunluğu Ankara olmak üzere Türkiye genelinde bazı bölgelerde görevlendirmek üzere toplam 396 personel alımı yapacak olan Milli Savunma Bakanlığı, başvuru kılavuzunda yer alan bilgilere göre sonuçları bugün açıklıyor. Peki, MSB sivil memur alımı başvuru sonuçları duyurular bölümünde yayımlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

2018 MSB MEMUR ALIMI SONUÇLARI

Milli Savunma Bakanlığı'nda memur olarak çalışmak isteyen adaylar, başvurularını 28 Aralık 2017-12 Şubat 2018 tarihinde yaptı. Sınav sonuçlarını heyecanla bekleyen adaylar 'MSB memur alımı sonuçları açıklandı mı' sorusuna yanıt aramaya başladı. MSB'nin yayımladığı kılavuza göre, ön başvurusu kabul edilen adaylar 27 Şubat'ta yani bugün açıklanacak. MSB memur alımı sonuçları Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden duyurulacak. Sonuçlar açıklandığı an sayfamızda yer alacaktır.

 

MSB MEMUR ALIMI SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Uygulamalı sınava ve mülakat sınavlarının yapılacağı yer ve zaman www.msb.gov.tr adresinde yayımlanacak.

Sınavlar, Temin süreci ön başvuru, başvuru (İstenen belgelerini gönderilmesi/teslim edilmesi), kayıt kabul, uygulamalı sınav (Her unvan için yapılmamaktadır.), mülakat sınavı (Her unvan için yapılacaktır.), sağlık raporu işlemleri ve güvenlik soruşturması aşamalarından oluşmaktadır.

PERSONEL TEMİN TAKVİMİ

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ise ön başvuru, başvuru, kayıt kabul, uygulamalı sınav, mülakat sınavı, sağlık raporu işlemleri ve güvenlik soruşturması aşamalarından oluşuyor. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığı sivil memur temin takvimi hakkında detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Buna göre Ön başvurusu kabul edilen adayların isim listesinin genel ağ (internet) üzerinden 26 Şubat 2018 tarihi ve bu tarihten sonra yayımlanacak. Adaylar 12 Mart 2018 tarihine kadar Ön başvurusu kabul edilen adayların, istenilen belgeleri M.S.B. Personel Temin Daire Başkanlığı’nda bulunduracaklardır. Bu belgelerin tesliminin ardından 19 Mart 2018 tarihi ve bu tarihin ardından başvuru ve sınavlar için çağrılacak adayların genel ağ (İnternet) üzerinden yayımlanacaktır. 

Milli Savunma Bakanlığı sivil memur alımı başvuru sonuçları açıklandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

 

YORUMLAR 121
  • Aysenur 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayfa acilmiyor
    Cevapla
  • Hacı 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar çamaşırcı kadrosu 80 de kapatmış benim puan 84 ben hala siteye girip ne oldu bakamadım şimdi biz mülakat hakkı kazanmış mı oluyorum ön başvuru deniyor bir elemeye dahamı geçecek bu nedir yahu
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    80 le kapattığını nerden biliyorsun
    Cevapla
  • fadime 6 yıl önce Şikayet Et
    onay kodu ne arkadaşlar
    Cevapla
  • emir 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yazdığım linkten sonuçlara bakabilirsiniz ben dün gece zar zor girebildim https://personeltemin.msb.gov.tr/02Sonuc/memur2017/aciklama.htm
    Cevapla
  • srkn 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar sitede bulamadım, bakacağımız kısmı link koya bilir misiniz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!