Projelerine bir yenisini daha eklediler

Genç Önder'ler tarafından, İmam Hatip Okullarında; "İyilik, Birlik Beraberlik, Genç Rol Modeller, İmam Hatip Ruhu" gibi başlıklarla Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrencileri sunumlarda bulunmaya devam ediyor.

Projelerine bir yenisini daha eklediler
Projelerine bir yenisini daha eklediler
GİRİŞ 24.03.2018 12:33 GÜNCELLEME 24.03.2018 12:33

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı; Gençlik Kolları, Üniversite Kadın Kolları, Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı Öğretmen Okul Temsilcileri, Okul İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile "İyilik, Birlik Beraberlik, Genç Rol Modeller, İmam Hatip Ruhu" gibi başlıklarla öğrencilere Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrencilerinden Üniversite Kadın Kolları Başkanı Mâsume Kanat ile Başkan Yardımcısı Elif Rümeysa Bahçeci 'nin sunumları ile Genç Önder'lerin rol model oldukları, önderlik yaptıkları görüldü.

Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesinden sonra diğer İmam Hatip Okulların da da etkinlikler devam edeceği bilgisi verildi. 

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Yılmaz ile Başkan Yardımcısı Muharrem Şanaral ' da proğramın daha verimli olabilmesi için hertürlü katkıyı sağladıkları gözlemlendi.

Aynı zamanda Osmaniye Yerel sanatçılarından Muharrem Şanaral bir ezgi ile proğrama renk kattığı bildirildi. Osmaniye Merkezdeki tüm İmam Hatip Okullarında bu çalışmanın devam edeceği bilgisi verildi.

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanı Ömer Bahçeci; "Kamu yararına hizmet veren Önder İmam Hatipliler: Milli manevi değerlerimizle bütünleşerek, bu toplumun mayası, özü, birleştirici unsuru olmuştur.

Geleceğin toplum liderlerine rol model olmayı kendilerine görev atfeden Üniversite Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımızı,  yardımcılarını ve ekiplerini kutluyoruz. İlimle, irfanla medeniyet gemisine yelken açan; sorgulayan, birlik beraberlik ruhuyla bütünleşen, ülkesine sosyal, kültürel, sportif, akademik başarılarla destek olmayı amaçlayan tüm Genç Önder'lerimizi kutluyoruz." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap