ÖNDER'den 'İmam Hatip Gençliği' programı

ÖNDER İmam-Hatipliler Derneği İmam Hatip Gençliği Programı düzenlendi.

ÖNDER'den 'İmam Hatip Gençliği' programı
ÖNDER'den 'İmam Hatip Gençliği' programı
GİRİŞ 11.04.2018 22:32 GÜNCELLEME 11.04.2018 22:32
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İmam hatip gençliği söyleşi ÖNDER Genel başkanı Halit Bekiroğlunun sunumu ile Sultanbeyliği Şehit Muhammed Fazlı Demir Kız Anadolu İmam Hatip lisesi Okulunda gerçekleştirildi..

Şehit Muhammed Fazlı Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen  Programa  ÖNDER  Genel Başkanı Halit Bekiroğlu,  HAK-İŞ Konfederasyon İstanbul İl Başkanı Mustafa Şişman, Sultanbeyli İlim yayma İlçe Başkanı  Efrail Zengin, Sultanbeyliği  İmam Hatip Derneği Başkanı  Özcan Karakuş, STK temsilcileri, Okul yönetimi, Öğretmenler ve  Öğrenciller katıldı.



Okul Müdürü Fatih Keleş öğrencilere daha güzel ve kaliteli bir gelecek için düzenledikleri İmam Hatip gençliği söyleşi için  ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğluna plaket takdim etti.

ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, konuşmasında Bizi diğer varlıklardan ayıran özelliğimiz düşünüyor olmamız gerektiğini düşünen bir varlık olmak istiyorsak bilgiye ihtiyacımız var bilgi insanı düşünceye götürecek  "Düşünmenin gereği kitap okumaktır. Kitap okumadan bilgi sahibi olunmaz. Kitap okumadan kültürlü bir insan olunmaz. Kitap okumadan düşünen insan olunmaz." diyerek sözlerine devam etti. Biz kendimizi iyi yetiştirerek Türkiye'nin gelişmesinde katkımız olacağını dile getirdi Türkiye'nin gelişmesinde imam Hatip okullarının çok büyük katkısı olmuştur'' dedi



Halit Bekiroğlu konuşmasında Bilgi sadece yetmiyor bilgiyi imanla desteklememiz hatta daha doğrusu bilgi imana tabi olması lazım,  bilgi imanı takip etmesi lazım imanın önüne geçerse sıkıntı olur dedi konuşması sonunda  Okul müdürü Fatih Keleşe,  okul öğretmenlerine ve öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür etti.

YORUMLAR 14
  • Semanur 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizler için çok faydalı bir söyleyişti.Tekrar gelmeniz bizi çok mutlu eder.
    Cevapla
  • Sümeyye Şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Tekrar gelmeniz dileğiyle☺️
    Cevapla
  • Azra 5 yıl önce Şikayet Et
    Söyleşi için çok teşekkür ederiz. Kendi adıma bir çok şey öğrendim. Allah emeği geçen herkesten razı olsun.
    Cevapla
  • Merve erdoğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Başta Önder dernegi ve okulumuzun idarecileri olmak üzere bu söyleşiyi gerceklestirdikleri için herkese çok teşekkür ederiz bizler için çok verimli bir söyleşi oldu
    Cevapla
  • Ravza 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok faydalı bir söyleyişiydi, bizde elimizden geldiği kadarıyla yararlanmaya çalıştık.Bu şöyleyişinin olmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!