2018 AUZEF final sınav sonuçları! Öğrenme sayfası...

27 Mayıs AUZEF final sınav sonuçları için geri sayım başladı. Bugünlerde açıklanmasını bekleyen öğrenciler gözünü İstanbul Üniversitesine çevirdi. Buna göre AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte sonuç sayfası sorgulama sayfası...

2018 AUZEF final sınav sonuçları! Öğrenme sayfası...
2018 AUZEF final sınav sonuçları! Öğrenme sayfası...
GİRİŞ 05.06.2018 10:10 GÜNCELLEME 05.06.2018 12:17

2018 AUZEF sınav sonuçları, öğrencilerin merakla araştırdığı konu olmaya devam ediyor. 15 programda eğitim veren İstanbul Üniversitesi AUZEF'de okuyan öğrencilerin sorguladığı sınav sonuçları, değerlendirmelerin tamamlanmasıyla birlikte erişime açılacak. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AUZEF final sınav sonuçlarının bu hafta içinde en geç 8 Haziran'a kadar açıklanması AUZEF OYS sayfasında açıklanması bekleniyor. 

AUZEF sınav sonuç bilgisini adaylar TC şifresi ile sorgulayacak. İstanbul Üniversitesi açıköğretim vize sınav sonuç bilgisi çıktısı adayların adresine posta ile gönderilmeyecek, sonuçlar online olarak AUZEF OYS sayfasında ve https://acikogretim.istanbul.edu.tr adresinden öğrenilecek.

 

 

SINAVLAR NASIL DEĞERLENDİRİLİYOR?

Açık ve uzaktan öğretim programlarındaki derslerin, çoktan seçmeli test olarak merkezi usulle yapılan sınavlarının değerlendirmesinde sadece öğrenci cevap kağıtları dikkate alınır.

Bir derse ait sınavlar ve diğer tüm etkinlikler 100 puan üzerinden değerlendirilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"