5 Ağustos ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) soru ve cevapları!

5 Ağustos 2018 tarihi itibariyle ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS ÖABT, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? Adayların heyecanla beklediği soru ve cevaplarla ilgili merak edilenler haberimizde...

5 Ağustos ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) soru ve cevapları!
5 Ağustos ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) soru ve cevapları!
GİRİŞ 08.08.2018 11:27 GÜNCELLEME 08.08.2018 12:04

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) sınavı 5 Ağustos 2018 tarihi itibariyle ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından düzenlendi.

Binlerce kişinin girdiği sınavın soru ve cevapları ise büyük merak konusu oldu. Peki ÖABT sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?

 

 

ÖSYM’nin resmi web sitesinde, doküman sayfasında yayınlanması beklenen sınav soruları ve cevapları, geçtiğimiz sınavda olduğu gibi hafta içi (06 Ağustos Pazartesi, Salı, Çarşamba, 09 Ağustos Perşembe) tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberimiz detayından takip edebilirsiniz.

KPSS SINAVI SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi sitesinde yer alan bilgilere göre 22 Temmuz tarihinde düzenlenen KPSS lisans sınav sonucu 31 Ağustos Cuma günü yine ÖSYM resmi internet sitesinde yayınlanacak. Adaylar TC. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleri ile Aday İşlemleri Sistemine https://ais.osym.gov.tr/ giriş yaparak sonuca ulaşabilecek. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu