AÖF öğrenci affı başvuru tarihleri! AÖF'ye kayıt yaptıracaklar dikkat...

Anadolu Üniversitesi AÖF duyuruları kısmında öğrenci affı ile ilgili bir duyuru yayımladı. 2018 yılı itibariyle DGS ile yerleştiği halde kayıt yaptırmayan adaylar için AÖF öğrenci affı ile ilgili ayrıntıları paylaştı. Buna göre bu sene AÖF kaydı yaptıracak adaylar için gözünü Anadolu Üniversitesine çevirdi.

AÖF öğrenci affı başvuru tarihleri! AÖF'ye kayıt yaptıracaklar dikkat...
AÖF öğrenci affı başvuru tarihleri! AÖF'ye kayıt yaptıracaklar dikkat...
GİRİŞ 14.08.2018 10:28 GÜNCELLEME 14.08.2018 10:28

2018 - 2019 Üniversite öğrenci affı başvuru tarihleri belli oldu. Binlerce kişinin merakla beklediği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrenci affı ile ilgili bir duyuru yayımladı. Özellikle bu sene DGS ile AÖF kaydı yaptıracak öğrencileri kapsayacak af ile ilgili ayrıntılar belli oldu. İşte Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan duyuru şöyle;

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF ÖĞRENCİ AFFI!

 

 

18 Mayıs 2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa 7143 Sayılı Kanunla (Af Kanunu) eklenen geçici 78. maddesinden yararlanmak isteyenlerin, Açıköğretim Fakültesi bürolarına 13 Ağustos 2018tarihinden itibaren en geç 18 Eylül 2018 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda yer alan dilekçe ile birlikte şahsen veya bir yakını aracılığıyla başvuru yapmaları gerekmektedir.

Geçmiş yıllarda Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yerleşip kayıt yaptırmayanlar ÖSYS Sonuç Belgesini, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile yerleşip kayıt yaptırmayanlar DGS Sonuç Belgesini Af kapsamında başvuru sırasında yanlarında bulundurmak zorundadırlar. ÖSYS/DGS Sonuç Belgenizi ÖSYM’den temin edebilirsiniz.

Belirtilen tarihler arasında başvuru yapmayanlar herhangi bir hak iddia edemez.
Başvuru için istenen belgeler eksik ise adayın başvurusu kabul edilmeyecektir.
Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak başvuranlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor