12.Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda Vanlı öğrencilerin başarısı

Sivas’ta düzenlenen 12. Uluslararası Meb Robot Yarışmasında robot kategorisinde Van/İpekyolu Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri öğrencileri büyük başarılarıyla ilk 16'ya girdiler.

12.Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda Vanlı öğrencilerin başarısı
12.Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda Vanlı öğrencilerin başarısı
GİRİŞ 02.11.2018 22:48 GÜNCELLEME 02.11.2018 22:48

Van/İpekyolu Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri öğrencileri Bayram Patır ve Muhammed Ali Haykır danışman öğretmenleri Serkan Ayhan ile bu yıl Sivas’ta düzenlenen 12. Uluslararası Meb Robot Yarışmasında çizgi izleyen robot kategorisinde 496 robot arasında ilk 16’ya girme başarısı gösterdiler. İpekyolu Kaymakamı ve Başkan Vekili Sn. Cemil Öztürk, 12. MEB Uluslararası Robot Yarışmasında ilk 16’ya girme başarısı gösteren öğrencileri, danışman öğretmen Serkan Ayhan’ı ve okul müdürü Mehmet Yağmur’u makamında kabul edip tebriklerini iletti.

 

Bu projede okul müdürü Mehmet Yağmur’un çok büyük katkıları olduğunu ifade eden danışman öğretmen Serkan Ayhan, ilk defa böyle üyük bir organizasyonda bulunduklarını ve öğrencilerin gayreti ile güzel bir başarı elde ederek Van’ı güzel bir şekilde temsil ettiklerini söyledi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi