2019 AÖL 2.dönem soru ve cevapları (Açköğretim Lisesi çözümlü çıkmış sorular)

Açıköğretim Lisesi öğrencileri 2.dönem sınavları için hazırlıklarını tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından AÖL çözümlü çıkmış sorular ve cevaplar yayınlandı. Bu dönem derslerinde başarılı olmak isteyen öğrenciler gözünü Açıköğretim Lisesi 2.dönem sınavına çevirdi. İşte AÖL çıkmış sorular (Dönem Dönem)

2019 AÖL 2.dönem soru ve cevapları (Açköğretim Lisesi çözümlü çıkmış sorular)
2019 AÖL 2.dönem soru ve cevapları (Açköğretim Lisesi çözümlü çıkmış sorular)
GİRİŞ 04.04.2019 11:28 GÜNCELLEME 04.04.2019 11:28

MEB tarafından eğitim hayatına dışarıdan devam eden lise öğrencilerinin girdiği AÖL 12. dönem sınavı 6-7 Nisan tarihleri arasında 2 oturum şeklinde düzenlenecek. Sınava günlerdir hazırlanan açık lise öğrencileri şimdide gözünü çıkmış sorulara ve sınavdan çıkan soru kitapçığına çevirdi. Milli Eğitim Bakanlığı ise çözümlü çıkmış soru ve cevapları açıkladı. Buna göre aşağıda bulunan bağlantıya tıklayarak AÖL çıkmış soru ve cevapları kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

AÇIKÖĞRETİM LİSESİ ÇÖZÜMLÜ ÇIKMIŞ SORULAR VE CEVAPLARI

AÖL SINAVI İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı, Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi, Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da eşdeğer bir kimlik kartı) sınava giren öğrencilerin yanında olmalıdır. Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerimiz geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır. Sınav günü yanınızda kurşun kalem ve silgi bulundurmayı unutmayınız.

AÖL 2.DÖNEM SINAVI NE ZAMAN?

2018- 2019 eğitim öğretim yılı 2. dönem sınavları için hazırlıklarını sürdüren öğrenciler, sınav tarihini merak ediyor. MEB'in yayımladığı duyuruya göre, AÖL 2. dönem sınavları 06-07 Nisan 2019 tarihlerinde yapılacak. Bu sınav ve bundan sonra yapılacak tüm sınavlarda yeni kitaplardan sorumlu olunacak. Açık lise ikinci dönem sınavı giriş belgeleri 03 Nisan 2019 tarihi itibariyle yayınlanacak.

AÖL SINAVI

AÖL SINAVINA GİRECEKLER ÖNEMLİ BİLGİ

Sınav  sonuçları internet ortamında “www.aol.meb.gov.tr”  adresinden duyurulmaktadır. Sınav sonucunda mezun olamayan öğrencilerin bir sonraki dönem için kayıt yenileme ve ders seçimi zorunludur.

Sınavlarda;

Her dersten 20 soru sorulmaktadır,

Her soru 4 seçeneklidir,

Her doğru cevabın değeri 5 puandır,

Yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemez (götürmez).

Sınavların değerlendirilmesi Açık Öğretim Lisesi yönetmeliğine göre yapılır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail''den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor