31'inci Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışması ödülleri verildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Mizyal Sanat Evi tarafından 31’inci Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışması ödül töreni ve sergi açılışı, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

31'inci Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışması ödülleri verildi
31'inci Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışması ödülleri verildi
GİRİŞ 20.04.2019 13:26 GÜNCELLEME 20.04.2019 13:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sanatın olanaklarını kullanarak barış içerisindeki Dünya’da çocukların ve gençlerin mutluluğunu artırmak, uluslararası kültürel dostlukları sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmaya bu yıl 234 öğretmenin koordinasyonuyla 25 ülkeden 5 bin 800 resimle 5 bin 5 öğrenci katıldı.

Yarışmanın jürisi; The Word of Art kurucusu Mihalio Lısanın, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Semih Mumbuç, Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) sanatçısı Erol Doğaner, İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nden Mehmet Aykanat, Büyükşehir Belediyesi’nden Hülya Yıldız, Gaziantep Bahçeşehir Koleji Görsel Sanatlardan Nida Sebzeci ve Efkan Durak, Hacettepe Üniversitesi’nden Araştırma Görevlisi Dr. Deniz Yeşim Taluğ, Resim Öğretmeni Zeynep Ece, Geo Global Eğitim Organizasyonu kurucusu Canan Severoğlu, Kılıçarslan Ortaokulu Resim Öğretmeni Berna Mural, Güvenevler Sanat Merkezi Resim Öğretmeni Güldane Derbent, Çocuk Sanat Merkezi Resim Öğretmeni Selim Manaz, Mizyal Sanat Evi kurucusu Mizyal Karabiber Nacaroğlu oluşturdu. 

4-19 yaş arası çocukların katılım gösterdiği 31’inci Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışması’nda jüri tarafından değerlendirmenin ardından dereceye giren resimlerin sahipleri, ödüllendirildi. Ödül töreninde 4-12 ve 13-19 yaş grubu sergileme, bronz, gümüş ve altın madalya ödülleriyle çocuklara boya setleri, resim defteri gibi çeşitli hediyeler verildi.

YORUMLAR 1
  • Tgr 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyi gunler diliyorum.bu sinifin sozlu notumu ben girmek istemiyorum bu donem.ben musade ediyorum bu donem icin okul idaresi girebilir benim yerime.ya da kim girerse.yazililari oldu notlarini verdim.sozlulerini ben girmek istemiyorum.belki garip geliyor ama mantiksiz degil.saygilar sunuyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır