QS Stars’dan BİLGİ’ye 4 yıldız

İstanbul Bilgi Üniversitesi, dünyanın saygın Yükseköğretim Derecelendirme Kuruluşu QS Stars tarafından 4 yıldıza layık görüldü.

QS Stars’dan BİLGİ’ye 4 yıldız
QS Stars’dan BİLGİ’ye 4 yıldız
GİRİŞ 21.05.2019 11:11 GÜNCELLEME 21.05.2019 15:12

Dünyadaki 47 ülkeden saygın üniversiteleri derecelendiren İngiltere merkezli bağımsız QS Stars’ın çalışmasında, Türkiye’den başvuran İstanbul Bilgi Üniversitesi 4 yıldız aldı. BİLGİ, bu çalışmada “Eğitim”, “Uluslararasılık”, “Sosyal sorumluluk”, “Kapsayıcılık”, “İş bulabilirlik”, “İmkanlar”, “Araştırma” ve “Uzmanlık Kriteri: Psikoloji” kriterlerine göre derecelendirildi. Her bir kriterden elde ettiği başarı oranlarının toplamına göre 4 yıldız almaya hak kazanan İstanbul Bilgi Üniversitesi, eğitimde mükemmellik hedefiyle uluslararası arenada önemli bir başarı elde etti. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Kübra Doğan Yenisey, uluslararası düzeyde ve nitelikli bir eğitim anlayışıyla üniversiteyi daha ileriye taşımak istediklerini belirterek, “Bu hedefimize ulaşma yolunda, QS Stars gibi seçkin bir derecelendirme kuruluşu tarafından 4 yıldıza layık görülmek bizi daha iyisini yapmak konusunda cesaretlendiriyor. Bu başarıda emeği geçen tüm akademisyenlerimizi, öğrencilerimizi ve çalışanlarımızı gönülden kutluyor, başarılarımızın artarak sürmesini diliyorum” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı