Aksaray Üniversitesi'nde atama sonrası ilk protokol tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Prof. Dr. Yusuf Şahin’i, yeniden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörlüğü görevine atadı. Hızlı bir şekilde göreve devam eden Şahin kurumlarla ASÜ nün başarısı olan ihtisaslaşma alanı ile ilgili Milli eğitime ait okullarda ve ASÜ içindeki spor sahaları ortak kullanıma açılmış oldu ve 3 müdürlük ile protokol imzaladılar.

Aksaray Üniversitesi'nde atama sonrası ilk protokol tamam!
Aksaray Üniversitesi'nde atama sonrası ilk protokol tamam!
GİRİŞ 24.05.2019 23:46 GÜNCELLEME 24.05.2019 23:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Prof. Dr. Yusuf Şahin’i, yeniden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörlüğü görevine atadı.

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13. Maddesi ile 3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci, 3’ncü ve 7’nci maddeleri gereğince ASÜ Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Şahin, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca YÖK Başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç ve YÖK üyeleri ile yerelde ve ulusalda bizlere güvenen, destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Şahin, “Kendisine âşık biçimde çalıştığımız Aksaray’ımız ve Üniversitemiz için var gücümüzle hizmet üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor