AÖF üç ders sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Mezun olmak isteyenler...

AÖF üç ders sınavına girecek öğrencilerin merak ettiği "sınav giriş belgesi" Anadolu Üniversitesi tarafından erişime açılıyor. Alttan dersi bulunan ve mezun olmak isteyen öğrencilerin gireceği 2019 AÖF üç ders sınav yerleri ne zaman öğrenilecek? İşte tüm detaylar...

AÖF üç ders sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Mezun olmak isteyenler...
AÖF üç ders sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Mezun olmak isteyenler...
GİRİŞ 23.07.2019 14:15 GÜNCELLEME 23.07.2019 14:15

Anadolu Üniversitesi (AÖF) üç ders sınavı giriş belgesi için geri sayım başladı. 22 Temmuz 2019 (bugün) tarihinden itibaren http://aof.anadolu.edu.tr adresi "Öğrenci Otomasyonu" bağlantısından veya AÖF bürolarından alınabilecek. Kayıtlı oldukları bölümlerde tüm dersleri almış ve en fazla üç dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrenciler "Üç Ders Sınavı"nı geçmeleri hallinde diplomalarını alabilecek.

 

AÖF 3 DERS SINAVI NE ZAMAN?

AÖF üç ders sınavı, Anadolu Üniversitesi sınav takvimine göre 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

 

Sınav Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa'da uygulanacak.

ÜÇ DERS SINAVINA GİRENLER YAZ OKULUNA KALABİLİR Mİ?

2018-2019 eğitim-öğretim yılında üç ders sınavına katılma hakkı olan öğrenci, ders seçimi yapmadan üç ders sınavına katılabilir ya da yaz okulundan ders seçerek yaz okulu sınavına katılabilir. Bir öğrenci, üç ders sınavına ve yaz okuluna aynı anda katılamaz.

AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHİ

Yaz Okulu Sınavı için sınav merkezi tercihleri 19 Temmuz'a kadar yapılabilinecek. 11 hafta sürecek eğitimin ardından 14-15 Eylül'de final sınavları yapılacak. Yaz okulunda, hangi derslerin olacağı, ilgili birim kurulunun kararı ve Üniversite Senatosunun onayı ile belirlenecek. Yaz Okulu başarı değerlendirmesi tek sınavla yapılacak ve bunun başarı notuna katkısı yüzde 100 olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok