Sosyal medyada tehlikeli akım! Bakan Selçuk'tan okullara uyarı

Üç gencin yan yana zıpladığı ve yandakilerin ortadaki arkadaşlarına çelme takıp düşürdüğü tehlikeli oyunla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan uyarı geldi. Bakan Selçuk, öğrencilerin birbirlerine "çelme takma" gibi tehlikeli hareketlerde bulunmamasına ilişkin okulların uyarıldığını bildirdi.

Sosyal medyada tehlikeli akım! Bakan Selçuk'tan okullara uyarı
Sosyal medyada tehlikeli akım! Bakan Selçuk'tan okullara uyarı
GİRİŞ 19.02.2020 15:56 GÜNCELLEME 19.02.2020 16:19
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, gençler arasında yayılan ve ciddi tehlikeler doğurabilecek harekete karşı uyardı.

Selçuk, paylaşımında, şu ifadeleri kullandı: "Üç gencin yan yana zıpladığı ve yandakilerin ortadaki arkadaşlarına çelme takıp yere düşürdüğü bir oyun yayılıyor gençler arasında. Okullarımıza duyuru yaptık, ancak bunun bir oyun ve şaka olamayacağını, beyin kanamasına yol açabileceğini gençlere anlatalım lütfen."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    aslından asıl virüs bence korona virüsü değil. asıl olan bu gençlerde başlayan face, instegram virüsüdür. bu kadar zamanını avucunun içinde taşıyan gençlik ve insanlar için en büyük tehlike bu bence. kimse şeytanı dışarda aramasın. şeytan bizzat avucumuzun içinde. sonra başkalarına bahane bulmaya kalkmak da ayrı bir garabet
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    bir çok aile çocuğundan bi haber. Allah korusun bizim çocuğum da var. bu yapılan şaka filan değil. bir zaman da yukarı atıp bırakma vardı. aynı anlayış. kimse sonunu hesap etmeden iş yapıyor hele şaka diye yapılan bu işin sonu hiç iyi olmayacak.
    Cevapla
  • kazım 4 yıl önce Şikayet Et
    disiplinin olmadığı yerde kan ve göz yaşı vardır.
    Cevapla
  • cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben merkezli, sadece kendi menfaatini düşünen,gerçeklikle sanal dünyayı ayırt edemeyen,sonuçları değerlendiremeyen, mongol bir nesil geliyor...Okullarda disiplin bizatihi ebeveynler, medya ve devlet eliyle bitirildi...Öğretmen bir figüran,idareciler tabela...kimse kimseyi kandırmasın tez vakitte öğretmenin ve idarenin ana sınıfından itibaren eli güçlendirilmeli...Okul öncesinden itibaren Peygamberimiz kaynaklı güzel ahlak eğitimlerine ağırlık verilmeli. Rol model olarak Peygamberimiz ve İslam büyükleri sunulmalı.
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    cengiz yorumcu aynen bu tür önlemler şart. herkes zannediyor ki nesilleri özgüven ver, dünyayı uçursunlar. yok öyle bir dünya. varsa kabiliyet zaten çıkıyor ortaya. yalnız eski model bazı dayakçı uygulamalara da kesinlikle katılmıyorum. insiyatif derken bunu kastetmiyorsundur. örnek olmak, onlar iyi rol modellerle büyütmekten bahsediyorsunuz. ayrıca okul eğitim öğretimi yanında çocuklara değerler eğitimi, irade eğitimi de şart
    Cevapla
  • LAZER 4 yıl önce Şikayet Et
    aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.çocuklar toplumun şuuraltını yansıtıyor.aşırı tüketen,rekabetçi,yıkıcı şuuraltının yansıması.suçlu çocuklar değil,bu iradeyi yaşama sokanlarda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu!
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı