Tekirdağ

Evindeki masayı tahta yapan öğretmen duygulandırdı

10:49 03 Nisan 2020 29 Yorum Var
Evindeki masayı tahta yapan öğretmen duygulandırdı

Korona önlemleri kapsamında evde kaldığımı bugünlerde evindeki masayı tahta yapıp öğrencilerine ders anlatan Melike Büyük Dinçer'e teşekkür mesajları yağıyor.

Tekirdağ'da Çerkezköy Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Melike Büyük Dinçer evindeki masayı ters çevirip, okul tahtası haline getirerek öğrencilerine ders anlattı. Bilgisayarı aracılığıyla öğrencilerine uzaktan bağlanan ve sınıf ortamı oluşturarak, öğrencilerine ders anlatan öğretmenin görüntüleri görenleri duygulandırdı.

TAHTADA ANLATIR GİBİ ANLATIYOR

Çerkezköy Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Melike Büyük Dinçer öğrencileriyle canlı sınıf uygulaması yaparak, sanki tahtadaymış gibi sınıfına ve öğrencilerine ders anlatıyor.

KORONA'NIN EĞİTİME ENGEL OLAMAYACAĞINI GÖSTERDİ

Tekirdağ'da Melik öğretmenin bu davranışı çğrencileri ders yapmaya teşvik etmesinin yanı sıra evde sıkılmalarının önüne geçmiş oldu. Genç öğretmenin evdeki imkanlar ile masayı tahta çevirmesi ve sınıf ortamını oluşturarak öğrencilerine ulaşması korona virüsünün eğitime engel olmadığını gözler önüne serdi.

ÖĞRETMENE ÇOK SAYIDA TEBRİK YAĞDI

Korona virüsü önlemleri kapsamında okullarda eğitim öğretime ara verilmesi ve dışarı çıkmama konusunda tavsiyelerin yapıldığı günlerde öğrencilerine uzaktan gönüllü bir şekilde ders anlatan öğretmenin görüntüleri sosyal medya üzerinde çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı. Öğrencilerinden ayrı kalamayan ve gönüllü olarak uzaktan öğrencilerine ders anlatmaya çalışan öğretmene çok sayıda tebrik mesajı yağdı.

MECLİS BAŞKANI ŞENTOP TEBRİK ETTİ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Tekirdağlı öğretmeni tebrik ederken, "Tekirdağ / Çerkezköy Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe Öğretmenimiz Melike Büyük Dinçer, evinde masayı tahta olarak kullanıp öğrencilerine gönüllü uzaktan ders veriyor. Melike Öğretmenin şahsında fedakar öğretmenlerimizi canıgönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

29 Yorum Var
  • canan 4 yıl önce Şikayet Et
    Can Ataklıya kapak olsun. Bu adamın zihniyetindekiler bu ülkeden gitse bir anda. Hepsinin kafasında zaten avrupaya abdye gitmek vardır. Kimisi bunu bir sabah uyanmışsın norveçte norveçlisin vs diye açıklıyor. Keşke bir anda bir sabah hepsi bu ülkeden başka ülkelerde bulsa kendilerini yine kendi yaşamayı arzuladıkları ülkeler olsun ki geri dönmesinler. O zaman bu ülkenin önü açılır enerjisini büyümeye gelişmeye verir bu bozguncularla vakit kaybetmek yerine.
    Cevapla
  • Muallim Cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke ve insanları çok değerli.
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte öğretmen diye ben bu hanımefendiye derim. Gerçek öğretmen...
    Cevapla
  • ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun, hocam kambur olacaksınız ,varsa bir masa daha, onun üstüne bu masayı koyup ayakta ders anlatsanız daha iyi olur,
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ARSLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    HALEN GERÇEK DUYARLI ÖĞRETMENLERİMİZ VAR TEŞEKKÜRLER yt
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.