Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları başlıyor

Aralık 2010 tarihinde atamaları yapılan kadrolu öğretmenlerin yerine görevlendirilecek sözleşmeli öğretmenlik başvuruları bugün başlıyor.

Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları başlıyor
Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları başlıyor
GİRİŞ 23.12.2010 11:33 GÜNCELLEME 23.12.2010 11:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

29 Aralık’ta sona erecek olan başvurular sonrasında görevlendirmeler ise 31 Aralık’ta yapılacak
 
Sözleşmeli öğretmenliğe başvurular başlıyor.
 
6 Aralık’ta bilgisayar kurasıyla 30 bin öğretmen atayan Milli Eğitim Bakanlığı kadroya geçen sözleşmelilerin sayısı kadar yeni sözleşmeli öğretmen alacak.
 
Başvurular 29 Aralık'ta sona erecek. Görevlendirmeler ise 31 Aralıkta yapılacak. Yani sözleşmeli öğretmenler 31 Aralıkta görevlerine başlayacak.
 
Sözleşmeli öğretmenlik için görevlendirme yapılacak alanlar ile başvuruya esas olacak taban puan ve kontenjanlar, İl Milli Eğitim Müdürlüklerince yapılan çalışmalar tamamlandıktan sonra ilan edilecek.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 5
  • karincayazilim 13 yıl önce Şikayet Et
    adamlar 76 ile kadroluda açtıkları taban puan. ücretlide 79 olmuş.. Bu kadar göz boyama bu kadar beceresizlik, iradesizlik olamaz. CHP ye hak vereceğimi hiç düşünmemiştim. sizin hakkınızdan chp gelir demek. size yapılanları halktan çıkaran bir devlet anlayışı.
    Cevapla
  • türkçe 13 yıl önce Şikayet Et
    aman aman ne çok alım yapıyorlar. kadroluda 79 la açan Türkçe öğretmenliği ne hikmetse sözleşmelide 84 le açıyor milletin gözünümü boyamaya çalıştılar ilk atamada yandaş gruplar yerleştirdiler heryere baksana 224 Türkçe öğretmeni alıyorlar şaka gibi ehh bundan sonra 2 dile geçerse onuda almazlar buradan daha neler yazmak isterim ama yayınlamazlar
    Cevapla
  • milli_öğütüm 13 yıl önce Şikayet Et
    iki gündür 30 bin sözleşmeli alım yapılacak diye haber yapan.... yandaş akp medyası.sonuçlar açıklandı.6181 kişi alındı:) durmak yok yola devam!!!
    Cevapla
  • milli_öğütüm 13 yıl önce Şikayet Et
    haber7 desteklediği akpnin nasıl bir parti olduğunu daha anlayamadı mı?. başvurular bugün başlıyor diye haber yapmışsınız ama daha kontenjanlar bile açıklanmadı.normalde 20 sinde açıklanacak diye takvim bildirmişlerdi.milli eğitim bakanlığının işte bu kadar hantal.ayrıca ülke tv gibi akp yandaşı kanallardada 30 bin sözleşmeli öğretmen alıncak diye asılsız haberler yapılıyor.vatandaş bu haberleri görüyor.ama yalan olduğu ortaya çıkıncada kimse düzeltme falan yapmıyor.yalan yanlış ben reklmaını yapıyımda akp nin vatandaştan banane zihniyeti bakalım seçimlerde işe yarayacakmı...
    Cevapla
  • recep gökçe 13 yıl önce Şikayet Et
    ilan yarım..kadro sayısı boş.güya bugün başlıyor. bakanlık sitede ilan etti........ atananlar 31 ocaktan itibaren göreve başlayacak..siz diyorsunuz 31 aralık...hangisi doğru acaba???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yalanlara tepki gösterip borçları açıkladı! 20 günde 2 milyar TL harcamadıysanız...
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı