Onur Kurdelesi için yarışacak

Muratbey, süt ve süt ürünleri sektöründe Türkiye’yi temsil edecek tek şirket olarak Ruban d’Honneur (Onur Kurdelesi) için yarışacak.

Onur Kurdelesi için yarışacak
Onur Kurdelesi için yarışacak
GİRİŞ 08.09.2014 15:10 GÜNCELLEME 08.09.2014 15:10

Türkiye’nin yenilikçi peynir markası Muratbey’in İnovasyon Ödülleri Kategorisi’nde yarıştığı, iş dünyasının en saygın ödüllerinden biri olarak kabul edilen Avrupa İş Ödülleri’nin (European Business Awards) ilk etabı ulusal şampiyonların açıklanmasıyla tamamlandı.

Avrupa İş Ödülleri’nde finale kalan Muratbey, Türkiye’yi ulusal şampiyon olarak temsil edecek firmalar arasında yer aldı.

Süt ve süt ürünleri sektöründe Türkiye’yi temsil edecek olan Muratbey, İnovasyon Ödülleri Kategorisi’nde Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden Ruban d’Honneur (Onur Kurdelesi) için yarışacak. 

Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, “Muratbey olarak European Business Awards’ta Türkiye’yi temsilen ulusal finalistler arasında yer almaktan büyük heyecan duyuyoruz. Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markasıyız. Peynir konusunda sağlıklı ve kaliteli olma iddiamızı her daim sürdürüyoruz. Sürekli farklılık arayan ve benzersiz işlere imza atan bir markayız” dedi. 

Erol, inovatif ürünler çerçevesinde gerçekleştirdikleri çalışmaların sonucu olarak da European Business Awards ödül programının İnovasyon Ödülleri Kategorisi’nde Türkiye’yi temsil etme hakkına sahip olmaktan ve dünyanın pek çok itibarlı şirketiyle aynı kategoride yarışmaktan büyük gurur duyduklarını da sözlerine ekledi. 

Seçkin jüri üyelerinin değerlendirmesiyle 10 kategoride verilen Avrupa İş Ödülleri, AB genelindeki şirketlerde, mükemmelliği, en iyi uygulamayı ve yenilikçiliği tespit ve teşvik etmeyi hedefliyor.

Avrupa İş Ödülleri’nin amaçları arasında, faaliyette oldukları sosyal çevreye karşı sorumlu davranan, bu çevre üzerinde pozitif etkide bulunan, başarılı ticari sonuçlar elde ederken, yarattığı yeniliklerle öne çıkan şirketlerin görünürlüğünü ve gelişimini desteklemek yer alıyor.