Bilet.com uçak ve otobüs bileti satışına başladı

Türkiye’de internetten alışveriş yapanların sayısı sürekli artarken, özellikle bilet gibi sık ihtiyaç duyulan ürünlere talep de artıyor.

Bilet.com uçak ve otobüs bileti satışına başladı
Bilet.com uçak ve otobüs bileti satışına başladı
GİRİŞ 04.03.2016 17:02 GÜNCELLEME 04.03.2016 17:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hala bilet satışlarının büyük kısmı acentelerde gerçekleşse de, insanlar güvenilir bilet satış sitelerine her geçen gün daha da fazla yöneliyor. İnsanların internetten bilet almaya yönelmesinin en temel sebebi hızlı ve kolay bir tercih olması gibi görünüyor.

Kısa süre önce uçak bileti ve otobüs bileti satışı ile hizmete başlayan ve her geçen gün kullanıcı sayısını arttıran bir online bilet satış sitesi olan Bilet.com bu konuda iyi bir örnek teşkil ediyor. İnternetten bilet almanın faydalarını çok iyi tespit ederek bunları bir araya getirmeye başarmış olan Bilet, hem bilgisayar hem de tablet ve telefon gibi mobil cihazları destekliyor.

Çeşitlilik dikkat çekiyor

Bilet.com sitesinde 1000’e yakın havayolu firması ve 100’den fazla otobüs firmasının biletlerinin satışları yapılıyor. Bu çeşitliliğin çok yüksek olduğu anlamına geliyor ve böylece en ucuz bileti ve ya ihtiyaçlarınıza en uygun bileti sağlayan havayolunu, otobüs firmasını bulmak çok kısa sürüyor. Ayrıca her aramadan sonra gelen karşılaştırma ekranında kıyaslama imkânı da oldukça faydalı bir özellik.

Sade, hızlı ve kolay

Sade ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan Bilet.com sitesinde ortalama 3 dakikada bilet satın alınabiliyor. Tüm cihazları destekleyen tasarımı sayesinde ister evde bilgisayarınızdan, isterseniz de yoldayken akıllı telefonunuzdan Bilet.com sitesine giriş yaparak 3 kısa adımda güvenli bir şekilde uçak bileti ve otobüs bileti almanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Bilet.com sitesinde uçak bileti satın almak için öncelikle UÇAK BİLETİ sayfasına girerek en üstte bulunan bilet arama motoruna gerekli bilgileri girmeniz ve arama yapmanız gerekiyor. Arama yaptıktan sonra karşınıza aramanızla ilgili biletler çıkacaktır, en ucuz biletler arasından size en uygun olan bileti seçtikten sonra iletişim bilgilerinizi girmeniz ve ödeme aşamasına geçmeniz gerekiyor.

Bilet.com sitesi üzerinden otobüs biletleri de satın alabilirsiniz. Bunun için de OTOBÜS BİLETİ sayfasına girmeniz ve yukarıda anlattığımız üzere uçak bileti satın alırken uygulamanız gereken aşamaların benzerini gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır.
İletişim ve ödeme bilgileriniz de güvende

Ödeme aşamasında sizin tek yapmanız gereken kredi kartı bilgilerinizi girmek ve tek çekim mi yoksa taksitle mi ödeme yapmak istediğinizi seçerek alışverişi tamamlamak. Ancak ödeme işlemleri sırasında bilgilerinizi korumak amacıyla çeşitli güvenlik sistemleri çalışıyor. Başta 256 bit şifreleme ile hem kişisel bilgileriniz hem de kredi kartı bilgileriniz korunurken, 3D Secure ile ödeme güvenli alışveriş yapabiliyorsunuz.

Rezervasyon imkânı ve satış sonrası destek fark yaratıyor

Eğer hemen bilet almak istemiyorsanız rezervasyon seçeneği de tam size göre. Böylece istediğiniz bileti ayırtabilir ve rezervasyon süreleri dâhilinde seçtiğiniz biletin ödemesini istediğiniz zaman güvenli bir şekilde gerçekleştirerek uçakla ve ya otobüsle yolculuğa çıkabilirsiniz. Üstelik Bilet.com müşterilerine satış sonrası 7/24 destek veriyor. Böylece satın aldığınız her biletle ilgili değişiklik ve iptal gibi işlemlerde istediğiniz an muhatap bulabiliyorsunuz.

Tüm bu özellikleri ile Bilet.com internetten bilet rezervasyonu yapmak ve satın almak için güzel bir tercih olarak görünüyor. Ayrıca kısa aralıklarla uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyon sisteminin yanına İDO, sinema, tiyatro, konser gibi çeşitli bilet satış sistemlerinin de aktif edileceği Bilet.com kurucusu Doç. Dr. Atakan Kurt tarafından belirtilen gelecekle ilgili güzel bir haber olarak aklınızda bulunsun.

 

YORUMLAR 2
  • güzel site 8 yıl önce Şikayet Et
    bilet aldım güzel site ama daha hızlı olsun
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu bir ilandır
    Cevapla