Rusya'dan Türkiye açıklaması

Rusya Federal Bitki Sağlığı Denetim Merkezi (Rosselhoznadzor) Direktörü Sergey Dankvert, Türk şirketlerinin yaygın olarak pazara tekrar girmelerine izin verilmeyecek” dedi.

Rusya'dan Türkiye açıklaması
Rusya'dan Türkiye açıklaması
GİRİŞ 22.02.2017 11:04 GÜNCELLEME 22.02.2017 11:06
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Rusya Federal Bitki Sağlığı Denetim Merkezi (Rosselhoznadzor) Direktörü Sergey Dankvert, yasağa rağmen Türk gıda ürünlerinin başka yollar bularak Rusya pazarına girdiklerini kabul etti ve “Genel olarak biz Türk mallarına karşı değiliz. Zaten ürünler Mali yada Uganda malı diye her durumda pazara giriyor.  O zaman en iyisi bırakalım legal şekilde ve doğrudan pazara girsinler” dedi.

"TEKRAR İZİN VERMEYECEĞİZ"

Ancak Rus yetkili, şu aşamada Türk gıda ürünlerinin tamamına yasağı kaldırmayı düşünmediklerini itiraf etti. Dankvert, “Bazı ürünlerin ithaline zaten izin verildi. Diğer bölümü hükümet tarafından yasaklandı. Türk şirketlerinin yaygın olarak pazara tekrar girmelerine izin verilmeyecek ” dedi.

Dankvert’in bu açıklaması, özellikle sebze ve meyvede daha önce yaptığı, sadece denetiden geçip onay alan büyük şirketlerin doğrudan pazara mal satmalarına izin verileceğine dair açıklamasını desteklemiş oldu.

YORUMLAR 54
  • Osman çankaya 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    bencede almasınlar çunku bızde fırsatcı cok dışarıya urun satsalar iç piyasaya zam yapıyorlar almasınlarkı bizimde alım gücümüz olsun
    Cevapla
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    onceden rusyayla daha samimidik simdi oyle değililiz amarikayla daha samimiyiz
    Cevapla
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    amarikadan uzak durmadımiz surece haklısınız
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    DDoru konuşun Ruslar bizim ayni Kaderin icnde Ruslari en iy Türkler anliyor Tarihden beri ic ice yaşadiymiz Tarih yazan Turkler heb Ruslarla ic ice sawaşdi Delin icine sokdular Lenin Altinlarla getrildi Iswicre Siyonist her bisliyle RuslarRevulution milletiyle Demokratuy kuracakdi Lenin geldi RevulutionuCaldı Max Kominisidologiyi yerleştirdi okadar Rus kadletdilerki saymak yetmez 50milyan insan kadletdi Leningetrib rusolarak milletini aldatdilar Eurupa aynisini Osmanliya yabdilar ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle