Erdoğan'ın ev sahipliğinde dev zirve!

KEİ 25'inci Kuruluş Yıl Dönümü Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Erdoğan'ın ev sahipliğinde dev zirve!
Erdoğan'ın ev sahipliğinde dev zirve!
GİRİŞ 19.05.2017 18:56 GÜNCELLEME 19.05.2017 19:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı'nın (KEİ) 25'inci Kuruluş Yıl Dönümü Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde 22 Mayıs Pazartesi günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden zirveye ilişkin yapılan açıklamada, KEİ gündeminde yer alan bölgesel ekonomik iş birliği konularıyla kurumsal reform çalışmalarının ele alınacağı toplantı sonunda, üye ülke liderleri tarafından örgütün 25'inci kuruluş yıl dönümüne vurgu yapan bir zirve bildirisinin kabulünün öngörüldüğü belirtildi.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zirve sırasında KEİ üyesi ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili temaslarda da bulunacağı kaydedildi. Zirve kapsamında 21 Mayıs Pazar günü KEİ Dışişleri Bakanları Özel Toplantısı'nın da yapılacağı ifade edilirken, zirve katılımcılarının; KEİ üyesi, gözlemci ve sektörel diyalog ortağı ülkeler ve uluslararası kuruluşlardan oluşacağı belirtildi.

YORUMLAR 5
  • konyali 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisimize can kurban ama ekonomiden çatlak sesler yükseliyor piyasa çok durgun seyrediyor
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Karadenizden Ab yi kovmalıyız. Bunun da yolu İttihadı islam yani müslümanların akıllarını başlarına toplayıp birlik olmalarıdır.
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu işe en layık ve en iyi lider elbette Sayın Cumhurbaşkanımızdır.
    Cevapla
  • BAYRAKLI 6 yıl önce Şikayet Et
    Karadeniz in en iyi lideri erdoğan.
    Cevapla
  • kürtdogan 6 yıl önce Şikayet Et
    adam çalışıyır. helal olsun. türkiye türkiye olalı böyle lider görmedi.
    Cevapla