Ehliyet sınav sonuçları neden açıklanmıyor? 7 Ekim sınav sonuçları bugün...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanması beklenen 7 Ekim ehliyet sınav sonuçları neden halan açıklanmadı. Binlerce sürücü adayının merakla beklediği ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ehliyet sınav sonuçları neden açıklanmıyor? 7 Ekim sınav sonuçları bugün...
Ehliyet sınav sonuçları neden açıklanmıyor? 7 Ekim sınav sonuçları bugün...
GİRİŞ 20.10.2017 11:23 GÜNCELLEME 20.10.2017 11:53

Ehliyet sınav sonuçları için heyecan dorukta. Binlerce sürücü adayının girdiği yazılı 7 ekim ehliyet sınav sonuçları dün itibariyle açıklanması bekleniyordu. MEB tarafından açıklanacak olan ehliyet sınav sonuçları 20 Ekim olmasına rağmen halen açıklanmadı. Peki ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sosyal medya üzerinden tepkiler hızla büyürken halen resmi bir açıklama gelmedi

EHLİYET SINAV SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMADI

Ehliyet sınav sonucunu 19 Ekim'de öğreneceğini düşünen adaylar dün merakla bekledi ama ehliyet sınav sonucu açıklanmadı. Ehliyet sınav sonucunun neden açıklanmadığına dair MEB'den henüz bir bilgi yok. MEB'in resmi Twitter hesabına baktığımız zaman da ehliyet sınav sonuçlarıyla ilgili bir detay göremiyoruz. Teknik bir hatadan kaynaklı ehliyet sınav sonuçlarının açıklamadığı iddia edilirken konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmesi halinde haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.

SÜRÜCÜ ADAYLARI İSYANDA

Sosyal medyada adaylar ehliyet sınav sonucunun ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Ehliyet sınav sonucu 19 Ekim'de açıklanacaktı fakat henüz açıklanmadı. 7 ekim sonuçlarının 20 Ekim cuma günü itibariyle 18:00'e kadar açıklanması bekleniyor. 

SMS YOLUYLA MI AÇIKLANACAK?

Bir önceki ehliyet sınavı MTSAS-3 , 29 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşmiş, sonuçlar ise 10 Ağustos’ta önce sms yoluyla bildirilmiş, ardından ODSGM ve MEB resmi sayfası üzerinden duyurulmuştu. 7 Ekim ehliyet sınav sonuçlarınında SMS yoluyla bildirilmesi bekleniyor.