Mahkemeden Bank Asya kararı!

İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, Bank Asya'nın iflasına karar verdi. İflas tasfiyesi TMSF tarafından yapılacak.

Mahkemeden Bank Asya kararı!
Mahkemeden Bank Asya kararı!
GİRİŞ 17.11.2017 18:34 GÜNCELLEME 17.11.2017 19:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, FETÖ ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle kayyum atandıktan sonra kapatılan Bank Asya olarak bilinen Asya Katılım Bankası'na ilişkin davayı karara bağladı.

İFLAS TASFİYESİNİ TMSF YAPACAK

Dün yapılan duruşmada, mahkeme Asya Katılım Bankası'nın iflasına hükmetti. İflas tasfiyesinin TMSF tarından yapılmasına karar verildi.

YORUMLAR 6
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu bir zamanlar banka asyanın başında nöbet tutup altinlarini arabalarini9 dailerini satipda yatiran hainlere iyi olmus demekki helal para deyilmis haydan gelen huya gider diye bosa söylememisler,aslinda hesapları olanlar para yatıranlarda teröre desdekden tavsan gibi avlayın icerde atin .
    Cevapla
  • yazıklar olsun 6 yıl önce Şikayet Et
    hem bank asyadan kredi çekmişsiniz hemde gelip burada ağlıyor musunuz? reis o bankayla iş yapmayın demedimi
    Cevapla
  • Salih 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş ben 2013 yılında çekmiştim...Reis dedikten sonra zaten sadece borcumu ödedim...
    Cevapla
  • Alpaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim de ev kredisi vardı 4 taksit kalmıştı satmak istiyordum ipoteği nasıl kaldıracağım simdi ??? Bir an Devlet bankasına aktarılması gerekiyor
    Cevapla
  • ahu 6 yıl önce Şikayet Et
    Olmayan bir banka iflas etmiş...!!!
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu bankadan geçmiş tarihte konut kredisi kullanıp son 1 yıldır taksitlerini Birleşik Fon Bankası'na ödeyenlerin durumu bu iflas ve tasfiye kararı sonrası ne olacak acaba ? Bizim kredileri ve ipotekleri bir devlet bankasına aktarsalar da artık bizlerde bu belirsizlikten kurtulsak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle