Merkez Bankası beklenti anketini açıkladı!

Merkez Bankası'nın Beklenti Anketinde 2018 yıl sonu dolar/TL beklentisi açıklandı. TCMB Şubat Ayı Beklenti Anketine göre yıl sonu dolar kuru beklentisi 4,09 TL'ye gerilerken enflasyonda yıl sonu beklentisi yüzde 9.52 olarak açıklandı.

Merkez Bankası beklenti anketini açıkladı!
Merkez Bankası beklenti anketini açıkladı!
GİRİŞ 15.02.2018 14:34 GÜNCELLEME 15.02.2018 17:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Şubat Ayı Beklenti Anketine göre yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 9.52 oldu.

 

Anket sonuçlarına göre 12 aylık enflasyon beklentisi yüzde 9.30'dan yüzde 9.26'ya gerilerken, 24 aylık enflasyon beklentisi yüzde 8.25 seviyesinde gerçekleşti. Söz konusu anketin sonuçlarına göre Dolar/TL kurunda yıl sonu tahmini 4.0970 oldu.

YORUMLAR 9
  • OttoMAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Dolar yıl sonuna 5009 Bu da benim beklentim. Bırakın bu işleri... Görünen köy kılavuz istemez. Bu dolar alışverişi bitmedikçe hep beklenti içinde olacağız
    Cevapla
  • isa koç 6 yıl önce Şikayet Et
    Dolar 3 gündür ufak ufak düşerken merkez bankası neden böyle bir tahmin açıklar? Sebep belli bir istek gelir doları tekrar yüksek tutmalısın bu yüzden hemen yıl sonun da dolar yüksek olacak demelisin ki piyasanın morali bozulsun doların düşmesi dursun hatta yükseksin. Merkez bankası hainleri: emredersin komutanım.
    Cevapla
  • Only 6 yıl önce Şikayet Et
    Dolar yavaş yavaş 5 TL görür. Yapılan tüm işlemler alım, satım, yatırım ve her şey dolar üzerinden yapılıyor. Bir ara doların düşmesi için vatandaşın elindeki doları bozdurması istendi. Vatandaşın bozdurması da fayda etmedi. Doların TL karşısında 4 kat yüksek olması anormal bir durum olup ve krizin devam ettiğini gösterir.
    Cevapla
  • Lütfi 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Merkez Bankası kime çalışıyor.Dışarıdan kalkın görebildiğini görüyor mu acaba.Ekonomiye sürekli dolar,yuro,altın,faiz ve petrolle oynanan darbe oyununu görüp hangi tedbirler alınıyor.Yoksa bankamız hala Milli değil mi?
    Cevapla
  • yener 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim lehimize hiçbir açıklaması olmayan merkeze devlet müdahale etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle