İŞKUR 91 bin lise mezunu personel alımı! Başvuru detayları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 2018 yılında da rekor sayıda personel alımları yapmaya devam ediyor. Birçok pozisyonda alımların devam ettiği ve lise mezunlarının başvuru yapabildiği iş ilanları İŞKUR tarafından yayımlandı. İşte detaylar…

İŞKUR 91 bin lise mezunu personel alımı! Başvuru detayları nelerdir?
İŞKUR 91 bin lise mezunu personel alımı! Başvuru detayları nelerdir?
GİRİŞ 24.03.2018 13:56 GÜNCELLEME 24.03.2018 13:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), bir çok pozisyonda ve çok sayıda personel alımları yapmaya devam ediyor. İŞKUR’un yayımlamış olduğu ve haberimizde yer alan ilanlara başvuru yapabilmek için lise mezunu olmak yeterli. İşsizliğin arttığı bu dönemlerde İŞKUR, hem binlerce kişiye iş istihdamı sağlayarak hem de kalifiye eleman yetiştirmek üzere ilanlar yayımlamaktadır. İŞKUR tarafından yayımlanan ve en az lise mezunlarının başvuru yapabildiği ilanların toplam personel alım sayısı 91 bin 770 kişi olarak açıklandı. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak? İŞKUR’un yayımlamış olduğu ilana ilişkin detaylar nelerdir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR’un en az lise mezunu personel alımlarına başvuru yapmak için İŞKUR’un resmi sitesinde bulunan e-şube üzerinden üyelik oluşturarak, şahsınıza ait gerekli bilgileri doldurarak giriş yapabilirsiniz. Ayrıca İŞKUR'un bölge ve şube müdürlüklerine şahsen giderek, meslek danışmanları yardımıyla açık iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru yapmak için tıklayınız...

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

İŞKUR’un şuanda yayımlamış olduğu ilanlarda toplamda 91 bin 770 personel alımı yapılacaktır. Yayımlanan bu ilanlarda  en çok alım yapılan meslek, 23 bin 78 kişi ile beden işçiliği oldu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak?

- Beden İşçisi   

- Satış Danışmanı / Uzmanı     

- Temizlik Görevlisi     

- Makineci (Dikiş)     

- Reyon Görevlisi 

- Çağrı Merkezi müşteri temsilcisi

- Ön Muhasebesi

- Garson 

- Güvenlik Görevlisi

- Pazarlamacı

YORUMLAR 15
  • Nurcan Avcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Lise mezunuyum çok acil iş arıyorum lutfen yardımcı olun
    Cevapla
  • Defdef 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben gerçekten iş arıyorum lise mezunuyum
    Cevapla
  • Sürekli 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce de yazdım. Iskur malesef bazı beleşçi fırsatçı işverenlerin lobisi olmuş. Iskur çok başarılıysa eğer, işçilere yönelik anket yapsınlar görelim.Isbasi eğitim programı uygulamasını da kaldırın.;Işçi sürekli iş istiyor geçici degil
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    İskur un gonderdigi işler ne kalıcı ne de maaşlar zamanında ödeniyor. Bizler 25 26 yaşlarında lise mezunu insanlarız. Geleceğimizi garanti altına alamıyorum. Gönderilen kurumlarda sürekli çalışmaları istiyoruz.
    Cevapla
  • Erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hep palavra.işkur yonlendirdi bir yere.3 ay caliştim ne ssk yaptilar.nede duzgün maasimı verdiler.ssk yapın diye ısrar ettim ve isten kovdular.işkurun gönderdigi islerde calışmak sadece emek ve zaman kaybı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle