Taşerona kadro ne zaman verilecek? Bakanlıktan resmi açıklama...

2018 yılı itibariyle taşeron işçilerin kadroya geçişi için resmi tarihi duyuruldu. Peki binlerce kişiyi yakından ilgilendiren taşerona kadro ne zaman verilecek? İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından önemli bilgiler...

Taşerona kadro ne zaman verilecek? Bakanlıktan resmi açıklama...
Taşerona kadro ne zaman verilecek? Bakanlıktan resmi açıklama...
GİRİŞ 08.03.2018 09:44 GÜNCELLEME 08.03.2018 09:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Uzun zamandır taşeron işçilerinin bekledi kadro geçişi için son düzlüğe girdi. 2018 yılı itibariyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen taşerona kadro çalışmasıyla ilgili tarih belli olmaya başladı. Peki binlerce kişiyi yakından ilgilendiren taşeron işçilerin kadroya geçişi için resmi tarihi belli oldu mu? Taşerona kadro ne zaman verilecek? İşte son gelişmeler ve son dakika haberler...

TAŞERONA KADRO VERİLECEK TARİH BELLİ OLDU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama da taşerona kadronun hangi tarihte verileceği belirtildi. Buna göre işçilerin hepsi bu tarihte kadroya geçmeyecek ancak en son o tarihe kadar kurumlar işçilere kadro vermiş olacaktır.

 

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama da taşeron işçilere kadro verilme tarihinin en son 2 Nisan 2018 olduğu belirtildi. Kısaca taşeron işçilerine kadro en geç 2 Nisan 2018 tarihine kadar verilecektir. Taşeron işçilerinin kadroya geçebilmek için mutlaka taşeron sınavından 50 ile üzerinde puan alması gerekmektedir. Belirtilen puanı alamaya işçiler kadroya geçemeyecektir.

TAŞERON SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın taşeron düzenlemesi için oluşturduğu “ww.altisveren.org” internet sitesinde yer alan takvime göre taşeron sınav sonuçlarının 27 Mart – 31 Mart 2018 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

TAŞERONA KADRO SINAVI SONRASI NE OLACAK?

Sınavın uygulanmasının ardından sınav kuruluna itiraz 23-26 Mart, itiraz incelemesi ve kesin listenin ilanını ise 27-31 Mart tarihlerinde yapılacak. Bu tarihler tavsiye niteliği taşıdığından değişkenlik gösterebilecek. Tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan’a kadar topluca işçi kadrolarına geçirilecek.

YORUMLAR 10
  • Gül 6 yıl önce Şikayet Et
    Versinlerde kurtulak bu cengabeden bizde piskoloji kalmadi tasoran dye dye iskur typ liyiz sesimizi neden duymuyorlar.1 günlük 1 aylik hizmetliye verdiler ayni işi yapyoruz onlar mutlu biz asla deyiliz kurbanlik gbi günümüzün bitmesini bekliyoruz sucum torpilimz yok dyemi
    Cevapla
  • hatice 6 yıl önce Şikayet Et
    hastanede.calisan.mutfak.personeliyim.herkese.verilecek.dediniz.kadroyu.bize.vermediniz.umudumuz.yarimkaldi.inaniyoruz.sayin.cumhurbaskanim.bizi.ayirmayacak.isallah.sesimizi.duyar.
    Cevapla
  • Ascı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yemekhanede çalışan taşeron elamanı olarak çalışanlar türk vatandaşı değilmi kadro verilmedi
    Cevapla
  • Alper 6 yıl önce Şikayet Et
    Gönlümüze taht kurdun bakanım
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki güvenlik soruşturmasın 'dan geçemeyen işçiler ne olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle