2018 Polis maaşları ne kadar oldu? PMYO mezunu polis maaşları

Polis Meslek Yüksek Okulu mezunu polis maaşları 2018 yılında ne kadar oldu? En düşük polis maaşı olan PMYO polis maaşı merak ediliyor? Peki, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan PMYO mezunu polis maaşları ne kadar?

2018 Polis maaşları ne kadar oldu? PMYO mezunu polis maaşları
2018 Polis maaşları ne kadar oldu? PMYO mezunu polis maaşları
GİRİŞ 12.04.2018 16:22 GÜNCELLEME 12.04.2018 16:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı'na bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü aracılığı ile Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Meslek Yüksek Okulu, Polis Meslek Eğitim Merkezi ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne alınan öğrenciler yetiştirilerek polisliğe adım atıyorlar. Mezuniyet derecesi bakımından en düşük rütbede olan Polis Meslek Yüksek Okulu mezunu polislerin maaşları merak ediliyor. Peki, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) mezunu polis maaşları ne kadar oldu? İşte, 2018 polis maaşları hakkında merak edilenler haberimizde...

2018 PMYO MEZUNU POLİS MAAŞLARI NE KADAR?

 

Polis Meslek Yüksek Okulları lise mezunu öğrencileri alır ve eğitime sokar. Başarılı olan ve mezuniyet hakkı kazanan polisler sahaya atanırlar. En düşük mezuniyete sahip olan Polis Meslek Yüksek Okulu mezunu yeni polislerin maaşları da aynı doğrultuda olur. Atanmış polis memurunun maaşı olduğu bölgenin durumu, ailevi durumu ve çocuğunun olup olmama durumuna göre değişiklik göstermektedir.

2018 Polis Meslek Yüksek Okulu mezunu atanmış polis memuru maaşı 3 bin 500 ile 3 bin 900 lira aralığındadır. 

PMYO MEZUNU POLİSLERİN MAAŞLARI NASIL ARTAR?

Polis Meslek Yüksek Okulu mezunu polisler eğitimlerine devam ettikleri takdirde POMEM'den mezun olan polis memurları ile denk bir şekilde maaş alabilmektedir. Polis Meslek Yüksek Okulu PMYO'dan mezun olduktan sonra polis memurları açıktan ön lisans ya da lisans bölümlerini yazarak eğitimlerine devam edebilirler. 

YORUMLAR 2
  • uğur Sezen 5 yıl önce Şikayet Et
    baş vurmak istiyorum ama kekemenlik sıkıntı yaratirmi herkes sıkıntı olur diyorlar
    Cevapla
  • yorumcu35 6 yıl önce Şikayet Et
    işsizlik çözülse kimse asker ,polis olmaz .şimdi lisans mezunları maalesef işsiz ,garibana kpss yolu her zaman açık veya ölmeli mesleğini icra ederken. Godoman abilerin çocuklarına güzel hayat.
    Cevapla