Akaryakıta bir zam daha! Motorin zammı sonrası fiyatlar ne kadar olacak?

Geçtiğimiz gün benzin fiyatlarına gelen zammın ardından, araç sahiplerini üzecek zam bu sefer motorine geldi. Benzinin litre fiyatına yapılan 15 kuruşluk zam sonrasında motorin fiyatı da yarından itibaren zamlı fiyat ile alıcı bulacak. Peki, motorin zammı ne kadar oldu? Motorinin litre fiyatı kaç TL olacak?

Akaryakıta bir zam daha! Motorin zammı sonrası fiyatlar ne kadar olacak?
Akaryakıta bir zam daha! Motorin zammı sonrası fiyatlar ne kadar olacak?
GİRİŞ 23.03.2018 08:47 GÜNCELLEME 23.03.2018 08:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Akaryakıta yapılan zamlar üst üste geliyor. 21 Mart günü benzin fiyatlarına yapılan rekor zammın ardından, şimdi de motorinin litre fiyatına 17 kuruşluk zam geliyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından duyurulan motorin zammı 23 Mart Cuma gününden itibaren fiyatlara yansıyacak. Peki, 23 Mart Cuma motorinin litre fiyatı kaç TL olacak? Benzine yeni zam gelecek mi? Motorin zammı ne kadar oldu? İşte, konuya ilişkin ayrıntılar...

MOTORİNİN LİTRE FİYATINA 17 KURUŞ ZAM GELİYOR

 

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) gece yarısından sonra fiyatlara yansıyacak olan motorin zammını, "23.03.2018 Cuma gününden geçerli olmak üzere Motorin grubunda 17 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. Benzin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor." açıklaması ile duyurdu.

Son olarak iki gün önce benzinin litre fiyatına rekor olarak tabir edilecek 15 kuruşluk zam gelmiş ve benzin fiyatları tarihinin en yüksek rakamını görmüştü.

MOTORİN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Akaryakıt fiyatlarında dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik arz edebiliyor. 23 Mart gününden itibaren geçerli olacak motorin zammının ardından motorin litre satış fiyatları yaklaşık olarak;

-İstanbul'da ortalama 5,10 liradan 5,27 liraya,

-Ankara'da 5,16 liradan 5,33 liraya,

-İzmir'de ise 5,17 liradan 5,34 liraya çıkacak.

YORUMLAR 1
  • k Maraş lı fiko 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardım etsin garibana gariban gideceği kadar alır zengin fuller abi ne diyelim allah devletimiz zeval vermesin
    Cevapla