Dünya devi yetişemiyor! Yeni yer arıyor

Volkswagen, Skoda’nın üretimini arttırmak için yeni yer arayışlarına başladı.

Dünya devi yetişemiyor! Yeni yer arıyor
Dünya devi yetişemiyor! Yeni yer arıyor
GİRİŞ 22.03.2018 10:37 GÜNCELLEME 22.03.2018 13:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Volkswagen Grubunun markalarından olan Skoda, artan talep nedeniyle uzun süredir siparişleri yetiştiremiyordu. Volkswagen Grubu da bu artan talebi karşılamak için, Çek fabrikası dışında yeni bir fabrika aradığını belirtti. Artan talebi yeni bir fabrika ile aşmayı hedefleyen Volkswagen Grubu, bu talebi daha basit bir yolla çözmeyi denedi.

Çalışma saatlerinin artışı ve Cumartesi günü mesaisi ile bu çözüme ulaşmayı isteyen marka, fabrikada etkili olan Kovo sendikasının bu talebi kabul etmemesi ile çıkmaza girdi. Yüzde 100 kapasite ile çalışan bu fabrika, yılda yarım milyondan fazla otomobil üretmeyi başarıyor. Skoda’nın sendikaya bu talebi kabul etmeleri karşılığında 3000 kişilik ek istihdam yaratmayı teklif ettiği fakat bu çalışmaya rağmen şirketin kapasitesinin en fazla 83 bin adet artacağı ve bunun büyüyen pazarda çok küçük bir değer olduğu söyleniyor. 

 

 

YORUMLAR 4
  • slm 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Elini Öptüğüm Reisim Eğer okuyorsanız bu yorumu biliniz.. ben ve çevremdeki birçok arkadaşım aracı sırf bizim araba çıksın diye değiştirmiyoruz araçlarımızı. eski araçlar masraf çıkarmadan başımıza şıkıştırın Ağalarıda bir an önce yapsınlar gari.
    Cevapla
  • Ankradan 6 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakir
    Cevapla
  • Niğdeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Hemşehrimizin senelerdir sattığı markanın fabrikası niğdeye yakışır.
    Cevapla
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Eeee türkiye bunun neresinde
    Cevapla