BİM hangi mağazalarında Note 8 satacak?

BİM, teknoloji dünyasının en yeni ve en gelişmiş akıllı telefonlarından birisi olan iPhone X’u kısa bir süre önce oldukça avantajlı fiyatlarlar sınırlı sayıdaki mağazasında satışa çıkartmıştı. Market zincirinin yeni adımı da Apple’ın dişli rakibi Samsung’un amiral gemisi Galaxy Note 8’i satışa çıkartmak oldu.

BİM hangi mağazalarında Note 8 satacak?
BİM hangi mağazalarında Note 8 satacak?
GİRİŞ 22.03.2018 15:29 GÜNCELLEME 22.03.2018 15:29

BİM, şu anda gerçekten de Galaxy Note 8 satışı ile ilgili çıkan haberleri doğruluyor. Ancak ne yazık ki Galaxy Note 8’ler sadece İstanbul’un Tuzla ve Esenyurt’ta bulunan şubeleri tarafından satışa sunulacak. Cihazın fiyatı da daha önce açıklanan detaylarda olduğu gibi 3.299 TL olacak. Henüz sayı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Bültende yer alan bilgilere göre 23 Mart’ta söz konusu şubelerde satış gerçekleştirilecek. 

BİM, Galakxy Note 8 ile birlikte Samsung hızlı şarj cihazını da ayrı şekilde satışa çıkartacak.

BİM’deki Note 8’ler Türkiye’deki diğer Note 8’lerden farklı olacak:

Samsung, Note 8 üretimini iki farklı işlemciyle 
gerçekleştirdi. Bunlardan birisi Qualcomm’un Snapdragon 835 modeli, diğeri ise Samsung’un kendisinin ürettiği Exynos 8895 modeli. Firma, dünyanın farklı pazarlarında, farklı işlemcilere sahip cihazlarla raflardaki yerini aldı. Türkiye’de resmi olarak satılan Note 8’ler ise Exynos 8895 ile çalışıyordu. Ancak BİM tarafından satılacak Note 8’lerde Snapdragon 835 bulunacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!