Benzin ve motorine büyük indirim! ÖTV'ye eklenecek

Motorinde 13, benzinde 14 kuruşluk indirim mevcut uygulama nedeniyle pompaya yansımayacak. İndirim oranı kadar ÖTV'de artış gerçekleştirilecek.

Benzin ve motorine büyük indirim! ÖTV'ye eklenecek
Benzin ve motorine büyük indirim! ÖTV'ye eklenecek
GİRİŞ 02.06.2018 09:12 GÜNCELLEME 02.06.2018 09:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Akaryakıtta fiyat değişikliklerinin ÖTV’den karşılanmasına yönelik düzenleme üçüncü kez uygulandı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), bu geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarında, motorinde 13, benzinde 14 kuruşluk indirim olduğunu ve mevcut uygulama olan eşel mobil sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden, pompa fiyatlarında değişiklik olmayacağını duyurdu. 

 

 

 

YORUMLAR 13
  • Harun camcı 5 yıl önce Şikayet Et
    Mazotun 4.50 yi , Benzininde 5.50 geçmemesi lazım ki diğer mallara nakliyeden dolayı zam gelmesin ki vatandaşlar rahatlasın.Bir de böyle deneyin bakalım ne olacak.1 lira az ÖTV almakla türkiye batmaz ,ama vatandaş ve üreticiler rahatlar.
    Cevapla
  • mrat 5 yıl önce Şikayet Et
    haklisin....
    Cevapla
  • mehmet kaplan 5 yıl önce Şikayet Et
    mademki böyle bir uygulama başlattınız. bu bir milat olsun. her yıl .yıl sonundaki merkez bankası döviz tahminine göre ortalama tek fiyat belirleyin. herkes kendini ona göre hazırlasın. 2018 2nci 6 ay fiyat şu şekilde deyin. bence enflasyonu düşürmek için bir yol.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    5.77 den aliyorum mazotu cok pahali cok.maliyeti 3 tl olan mazot 5.77 satiliyor.4 olsa anlarim hatta 4.5 olsa anlarimda.5.77 cok fazla.
    Cevapla
  • Hak 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk, baba para buldum demiş, baba hani nerede deyince kaybettim demiş...
    Cevapla
  • adil 5 yıl önce Şikayet Et
    mazatun fiyatını 5,70 oluncamı sabitlediniz 4,50 de sabitleseydiniz şimdi dolar 4 liraya düşerse ne olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle