Memur ve emeklilere maaş müjdesi!

Maliye Bakanı Naci Ağbal: "Bütün kamuda çalışan kardeşlerimizin maaşları 13 Haziran'da hesaplarına yatacak" dedi

GİRİŞ 07.06.2018 11:59 GÜNCELLEME 07.06.2018 15:29
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Ağbal, Bayburt Valiliğinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kamu görevlilerinin ayın 15'inde maaşlarını aldıklarını anımsattı.

Haziran ayı maaşlarının ayın 15'i itibarıyla Ramazan Bayramı'nın birinci gününe geldiğini ifade eden Ağbal, şöyle konuştu:

"Bugün bütün bakanlıklara, kamu kurum ve kuruluşlarına bir genelge gönderdim. Dolayısıyla bütün kamu görevlilerimiz, memurlarımız, sözleşmeli personel, işçi ve diğer statülerde çalışan bütün personelimiz, ister bakanlıklarda çalışsınlar, ister belediyelerde, ister il özel idarelerinde, bütün kamuda çalışan kardeşlerimizin maaşları 13 Haziran'da hesaplarına yatacak. Dolayısıyla bayrama girmeden, mübarek Ramazan Bayramı'na girmeden bütün kamu görevlilerimiz de maaşlarını, aylıklarını almış olacak."

 

Bakan Ağbal, burada bütün kamu kurum ve kuruluşlarının gerekli hazırlıkları yaptıklarına işaret ederek, "Bu konuda bakan olarak bugün gerekli talimatı verdim, bakanlık olarak da konuyu takip ediyoruz. Böylelikle bayram girmeden önce de nasıl emeklilerimizin aylıklarını ödediysek, nasıl emeklilerimize Ramazan Bayramı ikramiyesi ödemişsek şimdi de kamu görevlilerimizin, kamu çalışanlarımızın aylıklarını bayram girmeden önce ödemiş oluyoruz. Yaklaşık 3 milyon 700 bin kamu çalışanı bu şekilde bayram girmeden önce maaşlarını almış olacaklar." diye konuştu.

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLERİNİN YATACAĞI TARİH DE BELLİ OLDU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, SSK ve Bağkur emeklilerinin maaşlarının 11-13 Haziran tarihleri arasında ödeneceği bildirildi.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Ramazan Bayramının 15-17 Haziran 2018 tarihlerine rastlaması nedeniyle öne aldığımız SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylık ödemesi ise şu şekilde olacaktır:

- 5, 7 ve 9 olanlara 11 Haziran 2018,
- 1, 3 ve 8 olanlara 12 Haziran 2018,
- 0, 2, 4 ve 6 olanlara 13 Haziran 2018

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 43
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    yaw bırak da git şu işi...
    Cevapla
  • yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah devlete zeval vermesin, şükürler olsun.
    Cevapla
  • eray akalın 5 yıl önce Şikayet Et
    Sağolun.iyi oldu böyle.
    Cevapla
  • memur 5 yıl önce Şikayet Et
    Memur erken alınca bir şey değişmiyor ki. Borçlardan geriye bir şey kalmıyor. Emekliler gibi eşi çalışmayan memur ve işçilere de ikramiye verilse kötü mü olurdu. Reis'imin bir sözüne bakar. Allah devletimize zeval vermesin hiç bir zaman.
    Cevapla
  • kaldırılmalı 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet memurluğu, asgari ücret uygulaması ve araş muayeneleri halkı fakirleştiriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle