Memur maaşları Ramazan Bayramında önce yatacak mı? Bakan Ağbal açıkladı...

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala maaşlarının ne zaman yatırılacağını merak eden memurlara bekledikleri açıklama Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan geldi. Normal şartlarda her ayın 15'inde yatan memur maaşları bayram öncesinde erkenden hesaplarda olacak. Peki, bayram öncesinde memur maaşları hangi tarihte yatacak?

Memur maaşları Ramazan Bayramında önce yatacak mı? Bakan Ağbal açıkladı...
Memur maaşları Ramazan Bayramında önce yatacak mı? Bakan Ağbal açıkladı...
GİRİŞ 11.06.2018 10:32 GÜNCELLEME 11.06.2018 10:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt Valiliği'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram öncesinde memur maaşlarının yatacağını haber verdi. Kamu görevlileri her ayın 15'inde yatan maaşlarını bayram öncesinde 13 Haziran günü alacaklar. 15 Haziran günü Ramazan Bayramı'nın 1.günü olması hasebiyle 14 Haziran arefe gününden de önce maaş ödemelerinin yapılmasına karar verildi. Bakan Ağbal'ın açıklamasına göre istisnasız tüm kamu çalışanları maaşlarını erken tarihte alacaklar. İşte, Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan gelen memur maaşlarına yönelik açıklamanın tamamı...

TÜM KAMU ÇALIŞANLARI 13 HAZİRAN'DA MAAŞLARINI ALACAK

 

Ramazan Bayramı öncesinde Haziran ayı maaşlarını alacak memurlara müjdeyi veren Bakan Ağbal, kamu çalışanlarının 13 Haziran'da maaşlarının hesaplarda olacağını duyurdu, 

"Bugün bütün bakanlıklara, kamu kurum ve kuruluşlarına bir genelge gönderdim. Dolayısıyla bütün kamu görevlilerimiz, memurlarımız, sözleşmeli personel, işçi ve diğer statülerde çalışan bütün personelimiz, ister bakanlıklarda çalışsınlar, ister belediyelerde, ister il özel idarelerinde, bütün kamuda çalışan kardeşlerimizin maaşları 13 Haziran'da hesaplarına yatacak. Dolayısıyla bayrama girmeden, mübarek Ramazan Bayramı'na girmeden bütün kamu görevlilerimiz de maaşlarını, aylıklarını almış olacak." dedi. 

BAYRAM GİRMEDEN ÖNCE MAAŞLAR YATACAK

"Bu konuda bakan olarak bugün gerekli talimatı verdim, bakanlık olarak da konuyu takip ediyoruz. Böylelikle bayram girmeden önce de nasıl emeklilerimizin aylıklarını ödediysek, nasıl emeklilerimize Ramazan Bayramı ikramiyesi ödemişsek şimdi de kamu görevlilerimizin, kamu çalışanlarımızın aylıklarını bayram girmeden önce ödemiş oluyoruz. Yaklaşık 3 milyon 700 bin kamu çalışanı bu şekilde bayram girmeden önce maaşlarını almış olacaklar." ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR 2
  • Enes 5 yıl önce Şikayet Et
    İşsizlik ödeneklerı yatacak dedıler ses soluk yok
    Cevapla
  • Melih 5 yıl önce Şikayet Et
    Arefe Günü ve Bayram Tarihleri Hatalı yazılmış.
    Cevapla