İBB sınavla itfaiye eri alacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin boş itfaiye eri kadroları için ön başvurularını aldığı itfaiye eri sınavı, 2 Temmuz'da başlayacak.

İBB sınavla itfaiye eri alacak
İBB sınavla itfaiye eri alacak
GİRİŞ 30.06.2018 15:48 GÜNCELLEME 30.06.2018 15:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) boş itfaiye eri kadroları için ön başvurularını aldığı itfaiye eri sınavı, 2-26 Temmuz tarihlerinde Yenikapı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek. 

İBB'nin yazılı açıklamasına göre, İstanbul İtfaiyesi'nin personel ihtiyacını karşılamak için açılan sınava, elektronik ortamda 11 bin 377 başvuru yapıldı.


Ön başvurudan sonra evraklarını teslim eden, boy-kilo oranı, sürücü belgesi ve aranan diğer şartları taşıyan bin 25 aday arasından KPSS puan sıralamasına göre 984 aday sınava katılmaya hak kazandı.

Sınava girmeye hak kazanan 984 aday, kendileri için düzenlenen sınav giriş belgesine, "http://basvuru.ibb.gov.tr" adresi üzerinden erişip sınav tarihlerini görebilecek.

Personel alım işleminin diğer aşamaları yapılacak sınava ve sonuçlarına bağlı olduğundan, sınava katılmamaya yönelik olarak hiçbir mazeret kabul edilmeyecek.

Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen tarihte sınava katılmayan adaylar, hakkını kaybetmiş sayılacak.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar, dikkat etmeleri gereken hususlara ise "http://itfaiye.ibb.gov.tr" adresinden ulaşabiliyor.

YORUMLAR 3
  • Mustafa Malatya 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne sinavi yaa yalan inanmayın torpilli olan girer
    Cevapla
  • Aras 5 yıl önce Şikayet Et
    Sınav hikaye torpili sağlam olan kazanıyor kimse kimseyi kandırmasın
    Cevapla
  • serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    boy kilo vs yazıyorsunuz aktif çalışanarın çoğu uymuyor ve sınava girmediler nasıl oluyor anlamadım yada her 5 senede bir sınav olsun başarısız olanlar atılsın
    Cevapla