Sarıeroğlu: Sözlerimizi yerine getireceğiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Bu seçimde büyük bir eşik atladık. Adana'da çok güçlü bir AK Parti rüzgarı esti, bu yerel seçimlerin de göstergesi. Tarihi bir dönemeci 81 milyon olarak aştık. Cumhurbaşkanımızı ilk başkan yaptık. Beyanname ve sözlerimizi yerine getireceğiz." dedi.

Sarıeroğlu: Sözlerimizi yerine getireceğiz
Sarıeroğlu: Sözlerimizi yerine getireceğiz
GİRİŞ 01.07.2018 17:14 GÜNCELLEME 01.07.2018 17:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilli Genel Seçimi sonrası  partisinin Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçe başkanlıklarına teşekkür  ziyaretinde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, seçim süresince gece gündüz demeden çalışan  teşkilatları tebrik etti.

Güçlü adımlar atıp sayılarını artırarak yollarına devam edeceklerini  belirten Sarıeroğlu, Adana'nın Türkiye'nin fotoğrafı olduğunu, Tufanbeyli  ilçesinde tarih yazmak üzere hemşehrilerini AK belediyecilikle buluşturmak  istediklerini ifade etti.

Sarıeroğlu, Tufanbeyli'de kadınlara seçim ziyareti sırasında verdiği  sözü tuttuklarını aktararak, ilçede İŞKUR aracılığıyla halı ve kilim dokuma kursu  başlatılacağını, kursa katılan 60 kadına 400 TL çocuk bakım desteği de  verileceğini bildirdi.

Daha sonra Saimbeyli ilçe teşkilatını ziyaret eden Sarıeroğlu, "Bu  seçimde büyük bir eşik atladık. Adana'da çok güçlü bir AK Parti rüzgarı esti, bu  yerel seçimlerin de göstergesi. Tarihi bir dönemeci 81 milyon olarak aştık.  Cumhurbaşkanımızı ilk başkan yaptık. Beyanname ve sözlerimizi yerine  getireceğiz." diye konuştu.

Saimbeyli'de de 150 kadın için İŞKUR destekli halı ve kilim dokuma  kursu açılacağını duyuran Sarıeroğlu, ilçede esnafı da ziyaret etti.

Bakan Sarıeroğlu Feke ilçesinde de partililerle bir araya gelerek, en  önemli güçlerinin birlik ve beraberlik olduğunu ifade etti. Sarıeroğlu, Adana'yı  her alanda şaha kaldıracaklarını kaydetti.

Feke'den davul zurnayla uğurlanan Bakan Sarıeroğlu, daha sonra Kozan  ilçesine geçti.

YORUMLAR 7
  • İbrahim işik 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadroya geçemeyip işden çıkarılan engelli emeklisi olarak size soruyorum sayın bakanım 1002 tl ile 6 nüfus nasıl geçinecek.
    Cevapla
  • İbrahim işik 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadroya geçemeyip işden çıkarılan engelli emeklisi olarak sizden iş bekliyoruz bakanım ne olacak engelli emeklilerin durumu
    Cevapla
  • Şoför 5 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık bakanlığında çalışan kiralık araç şöhretleri ne neden kadro yok %70saçmalığı ne zaman bitecek
    Cevapla
  • joker 5 yıl önce Şikayet Et
    sayin bakanim joker isciyim 4 aralikta fiililen calismadim..ama hizmet akdim askida oldugundan kodro alacagimizi soylemistiniz.3 aydir maddenin degisip isimize tekrar donmeyi bekliyoruz..saygilarimi sunuyorum
    Cevapla
  • Ayvalık taşçı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım. Konya Büyükşehir Belediyesi koski de 10 yıldır çalışıyor dum taşeron kadro sürecinde sabıkalısın diye işten çıkardılar. Sizin yürürlüğe koydugunuz fetö.terör.CİNSEL istismar suçluları hariç diğerleri işine devam edecek dediniz ama beni geri almadılar.senin 7 tane sabıkan var diye benim ekmeğimle oynadılar.sesimi kimseye duyuramadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle