RİAK, Uzundurukan ile yola devam dedi

RİAK Radyo Dinleme Hizmetleri Organizasyon Tanıtım ve Yayıncılık Anonim Şirketi 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul'da başkanlığın bir dönem daha mevcut haliyle devam etmesi kararı alındı.

RİAK, Uzundurukan ile yola devam dedi
RİAK, Uzundurukan ile yola devam dedi
GİRİŞ 11.07.2018 16:58 GÜNCELLEME 11.07.2018 17:35

Radyo dinleyicisinin, radyo dinleme ölçümlerinin en adil ve doğru şekilde yapılmasını sağlamak amacıyla kurulan RİAK Radyo Dinleme Hizmetleri Organizasyon Tanıtım ve Yayıncılık Anonim Şirketi’nin 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. 

RİAK Radyo Dinleme Hizmetleri Organizasyon Tanıtım ve Yayıncılık Anonim Şirketi’nin Müşterek Endüstri Komitesi’ni (MEK) oluşturan Reklamverenler Derneği, Reklamcılar Derneği, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği ve Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği’nin temsilcileri 4 Temmuz 2018 tarihinde 3. Olağan Genel Kurul’da bir araya geldi.

RİAK A.Ş. ofisinde gerçekleşen Genel Kurul’a katılan RVD Başkanı Ahmet Pura, RD temsicisi Doğan Albayrak, RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy ve URYAD Başkanı İlhan Uzundurukan kurulduğu günden bu yana mecranın gelişmesi, büyümesi yönünde yaptıkları katkılarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, RİAK Yönetimine teşekkürlerini iletti.  Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura RİAK’ın güçlü bir yapıyla devam ettiğini ve önümüzdeki dönemde de önemli işler altına imza atacağına inandığını belirtti. Pura, Reklamverenler Derneği olarak radyonun gücünü ve mecra olarak önemini farkında olduklarını, bugüne kadar desteklerini esirgemediklerini bundan sonra da desteğe devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Genel Kurul’da yeni dönemde görev yapacak Yönetim Kurulu Üyeleri de belirlendi, Başkanlığın bir dönem daha mevcut haliyle devam etmesi kararı alındı.

Genel Kurul’un ardından gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında RİAK’ın yönetim kadrosu oluşturuldu;

URYAD temsilcisi İlhan Uzundurukan Başkan; RVD temsilcisi Aslı Kölükfakı, RD temsilcisi Ebru Edgü Malkoç ve RATEM temsilcisi Aydın Şerbetçioğlu Başkan Vekilleri olarak seçildi. Yönetim kurulu üyesi Olcay Akay’ın ise Genel Müdürlük görevine devam etmesi kararı alındı.

İki yıl süreyle görev yapacak RİAK A.Ş Yönetim Kurulu Üyelerinin listesi:

İlhan Uzundurukan-Başkan

Aslı Kölükfakı- Başkan Vekili

Ebru Edgü Malkoç- Başkan Vekili

Mehmet Aydın Şerbetçioğlu-Başkan Vekili

Olcay Akay-Üye

Ahmet Akçakaya-Üye

Ahmet Atılmış-Üye

Ali Dönmez-Üye

Bige Hattat-Üye

Bülent Ahmet Turan-Üye

Erhan Yatar-Üye

Erol Kamer-Üye

Ferhat Kutluer-Üye

Kartal Şafak Ongan-Üye

Sibel Toprak Egemen-Üye

Yüksel Alemdar-Üye

Zafer İlik-Üye