Ne yaptığının farkında değil! Büyük patron patladı

Teknoloji dünyası, Güney Koreli teknoloji markası Samsung'un CEO'su DJ Koh'u ve elindeki gizemli telefonu konuşuyor. Markanın yapım aşamasında olduğu iddia edilen yeni modelini kullanan DJ Koh konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Ne yaptığının farkında değil! Büyük patron patladı
Ne yaptığının farkında değil! Büyük patron patladı
GİRİŞ 18.07.2018 15:50 GÜNCELLEME 18.07.2018 16:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Teknoloji dünyası bir fotoğraf karesini konuşuyor. Güney Kore basınında yer alan ve kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekoru kıran fotoğrafın başrolünde Samsung CEO’su DJ Koh ve elindeki bir akıllı telefon yer alıyor.

Bir etkinlikte bir kadınla görüntülenen DJ Koh, elindeki telefonla uğraşırken yanındaki kadın da etrafa bakıyor. Fakat teknoloji meraklıları bu fotoğraf karesinde önemli bir detayı fark edince bu karenin önemi bir kat daha arttı. Zira DJ Koh’un elinde tuttuğu telefon modeli henüz piyasaya çıkmayan bir model.

 

 

9 Ağustos’ta görücüye çıkması planlanan Galaxy Note 9’e benzeyen bir telefonu elinde tutan Koh böylelikle farkında olmadan cihazın sürprizini bozdu. Zira eski modellerden cihazın üst kısmında yatay olarak yer alan kameralar Koh’un telefonunda üçgen şeklinde yer alıyor. Uzmanlar Samsung’un yeni bir kamera teknolojisi üzerinde çalıştığını iddia etti.

YORUMLAR 3
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı telefon almak gibi bir akılsızlığa düştüm ve bin pişman olarak yaşamaktayım. İsterse uzaydan gönderseler bir daha asla almam. Alo demekten başka birşey bilmeyenlerin elinde son model telefona o kadar para veriyor olması akılsız olduğunu gösteririr. Bir de gerekliymiş gibi laflar etmeleri tamamen cehaleti , ahmaklığı tavan yaptırıyor.
    Cevapla
  • not 5 yıl önce Şikayet Et
    Buraya yorumu 3310 telefondan mı yazdınız
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen kullanamıyorsan senin sorunun
    Cevapla