Murat Ülker'den 'Şok' açıklaması! Devam edecek

Şok Marketler’in ana hissedarlarından Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, “Şok’un halka arzını başarıyla gerçekleştirdik. Perakendeye inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde Şok Marketler’in büyümesine desteklerimiz sürecek” dedi

Murat Ülker'den 'Şok' açıklaması! Devam edecek
Murat Ülker'den 'Şok' açıklaması! Devam edecek
GİRİŞ 19.07.2018 09:46 GÜNCELLEME 19.07.2018 11:08
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Şok Marketler ilk halka açık Genel Kurul toplantısını yaptı.

Şok Marketler KAP’a yaptığı açıklamada, 2017 Faaliyet Raporu’nun değerlendirildiği Genel Kurul’da şirketin yeni yönetim kurulu da belirlendiğini belirtti. 3 yıl süreyle görev alacak 6 kişilik Yönetim Kurulu’nda Cengiz Solakoğlu, Mustafa Yaşar Serdengeçti, Ali Ülker, Erman Kalkandelen’in yanı sıra Bağımsız Üye olarak atanan Ahmet Bal ile Ceyda Aydede yer aldı.

 

ŞOK Marketler’in ana hissedarı Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Şok Marketler’in halka açık ilk genel kurulunun güzel bir katılımla ve başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek şu değerlendirmeyi yaptı:

“Borsada işlem gören şirketlerde halka açık olan pay sahiplerinin genel kurullara iştirakini önemsiyoruz. Şok Genel Kurulu’na da bu anlamda iyi bir katılım oldu, ortaklar fikirlerini, görüşlerini dile getirdiler. Şok’un halka arzını, uluslararası piyasa koşullarının aşırı dalgalı olduğu bir dönemde başarıyla gerçekleştirdik. Perakendeye inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde Şok Marketler’in büyümesine desteklerimiz sürecek.”

Yıldız Holding Perakende Grup Başkanı Mustafa Serdengeçti Genel Kurul sonrası yaptığı değerlendirmede Yıldız Holding’in yeni stratejisinde gıda ve perakendeye iki ana sektör olarak odaklanmanın sürdürüleceğini ve yatırımların iştirakleri olan B2C ve B2B kanallarında faaliyetler ile sınırlı kalmayıp e-ticaret kanalında da süreceğini belirtti.

YORUMLAR 13
  • ugur Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimse fark etmemis herhalde SOK logosuna iyi bakin, israil'in yildizi yani davut yildizini gorursunuz. Bu ulker grubu bildigin israil adami. Ulker almayin, ETI urunleri alin.
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Slim holdig de gurbetcinin alin teri var bunyene kattin hani geri oduyecektin sanmain bunlar musluman 300 dolarlik ayakabi giyer bunlar kul hakki bilmezler
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah vatanımızı ve milletimizi gizli ve açık düşmanlardan korusun. Amin...
    Cevapla
  • Babasi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun babasi adam di rahmetli .. Bu ingiliz sevdalisi
    Cevapla
  • bu dunyada misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bugun şok markette prinç baktim çin menşeiili
    Cevapla
  • anon-friz 5 yıl önce Şikayet Et
    eee neolmus? dünyada pirincin 100% / 80% cinden ckyorr ne diyelim simdi senin buuu lüzumsuz acklamana?? bi bitmediniz lüzumsuz insanlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle