Bakan Varank gençlerin problemini anında çözdü!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medyadan, yazılım teknolojileri konusunda çalışan Harran Üniversitesi (HRÜ) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin internet problemi yaşadığını öğrenince, kısa sürede sorunun çözümünü sağladı.

Bakan Varank gençlerin problemini anında çözdü!
Bakan Varank gençlerin problemini anında çözdü!
GİRİŞ 26.07.2018 09:42 GÜNCELLEME 26.07.2018 09:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gündüz staj yaptıkları için gece saatlerinde yazılım teknolojileri  konusunda çalışma yapan bir grup üniversite öğrencisi, yaşadıkları internet  problemi yüzünden uzun süre çalışamayınca durumu sosyal medya üzerinden Sanayi ve  Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a iletti.

Gençlerin bulunduğu bölgeye özel bir ekip yollayarak sorunun kısa  sürede çözülmesini sağlayan Bakan Varank, sosyal medya hesabından ise "Gençler  sorununuz çözüldü mü" diye sordu.

Karşılaştıkları problemi Bakan Varank'ın anında devreye girerek  çözmesi gençleri sevindirdi.

Gençler ise Bakan Varank'a yine sosyal medya üzerinden "Teşekkürler  Sayın Bakanım, sorunumuz çözüldü. İnternetimiz tekrar bağlandı. Artık üstümüzde  daha büyük bir yük var. Daha çok çalışacağız." şeklinde yanıt verdi.

"Memnun kaldık"

İnternet bağlantısı sorunu yaşayan gençlerden HRÜ Bilgisayar  Mühendisliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Mehmet Can Alpay, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, yazılım projeleri üzerinde çalıştıklarını söyledi.

İnternet sıkıntısı yaşadıkları için bir umut sorunları çözülür diye  Bakan Varank'ı etiketleyerek tweet attıklarını belirten Alpay, "Sorun kısa sürede  çözüldü. Biz böyle anında müdahale beklemiyorduk şaşırdık, memnun kaldık. Burada  daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz." dedi.

"Bize bu şekilde çözümler lazım "

Aynı bölüm öğrencilerinden Muhammed Filiz de attıkları tweet sonrası  Bakan Varank'ın kendilerine bizzat yanıt verdiğini belirtti.

Sorunu ilettikten bir  sonra süre ekiplerin hızlıca problemi  giderdiğini vurgulayan Filiz, "Bir müddet aranın ardından çalışma ofisimize  tekrar geldiğimizde internetimizin bağlı olduğunu gördük. Bu bizi çok mutlu etti.  Bir şekilde bizimle ilgilenen, bizi gözetleyen bir bakanımız olduğu için çok  şanslıyız. Çünkü artık bize bu şekilde hızlı müdahale ve çözüm üreten yetkililer  lazım." şeklinde konuştu.

Bakan Varank, kısa süre önce de Yıldırım Beyazıt Üniversitesindeki  laboratuvar sorununun çözülmesini sağlamıştı.

YORUMLAR 2
  • kainat 5 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler sayın bakanım.
    Cevapla
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    işini bilen adam lazım her yere bravo
    Cevapla