ABD'den Türkiye ile ilgili 'vergi' açıklaması!

Türkiye'nin, ABD'nin papaz Brunson'ın bırakılması için yaptığı ekonomik yaptırım hamlelerinin ardından ABD menşeli ürünlere getirdiği vergi kararı "ABD'yi üzdü."

ABD'den Türkiye ile ilgili 'vergi' açıklaması!
ABD'den Türkiye ile ilgili 'vergi' açıklaması!
GİRİŞ 17.08.2018 17:57 GÜNCELLEME 17.08.2018 18:11
Bu Habere 219 Yorum Yapılmış

ABD Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Beyaz Saray'daki günlük basın brifinginde Türk-Amerikan ilişkilerinin geldiği nokta hakkında değerlendirmede bulundu.

TÜRKİYE'NİN VERGİ KARARI ÜZDÜ

 

 

Türkiye'nin ABD menşeli ürünlere yönelik açıkladığı vergileri "üzücü ve yanlış" olarak yorumlayan Sanders, "Türkiye'nin vergileri kesinlikle üzücüdür ve yanlış yönde atılmış bir adımdır. ABD'nin Türk ürünlerine karşı yürürlüğe koyduğu vergiler ulusal güvenlik kaynaklıydı. Onlarınki ise misilleme." ifadesini kullandı. 

''ÇELİK VERGİSİ BRUNSON'UN SERBEST BIRAKILMASIYLA KALDIRILMAZ''

Sözcü Sanders, Türkiye'de yargılanmasına devam edilen Amerikalı Papaz Andrew Brunson'ın serbest kalması durumunda şu an geçerli olan çelik vergisinin kaldırılmayacağını söyledi.

Sanders, "Şu anda geçerli olan çelik vergisi, Papaz Brunson'ın serbest bırakılmasıyla kaldırılmaz. Çünkü bunlar ulusal güvenliğimizle ilgili. Ancak Brunson ve diğer kişilerle ilgili Türkiye'ye getirilen yaptırımları o noktada gözden geçiririz." diye konuştu.

YORUMLAR 219
  • ahmet kaban 5 yıl önce Şikayet Et
    siz coook yalnis yaptiniz derhal ozur dileyip vazgecin sonra pisman olacaksiniz bu daha fragman
    Cevapla
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    biz şimdiya kadar zarar gördükse hep mütefik bildiğimiz ABD den gördük artık size güvenmiyoruz
    Cevapla
  • Nuh 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah dan bizikiler erken uyandı da ev hapsine aldılar papazı. Yoksa siz onu hapishanede zaten öldürecektiniz. Esas korkunuz papazın konuşması, eğer papaz konuşursa siz papazı bulacaksınız.
    Cevapla
  • Abbas Gül 5 yıl önce Şikayet Et
    zalimsiniz..hainsiniz..ahlakınız çökmüş..parası çokç çok olanlar zaten sapıtmış..size daha ne demek lazım ki..ülkenizde biri polisi öldürüyor,biri çevreyi kurşun yağmuruna tutuyor..üstü örtülen yığınla şuç ve suçlu..neden.. babası karanlık dünyadan..ayakta uyuma kızım..
    Cevapla
  • Ankaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar üzüldünüz, süzüldünüz öyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar