Bakan noktayı koydu: İzin vermeyeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Gazetelerde Bodrum ile ilgili üzülerek okuduğum '10-15 liraya su, 70 liraya lahmacun' gibi vesaire şeyler var. Bundan sonra buna izin vermeyeceğiz" dedi.

GİRİŞ 23.08.2018 09:43 GÜNCELLEME 23.08.2018 12:26
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  "Eğer siz gerekli  altyapıyı, eğitimi oluşturmazsanız, sistemi kurmazsanız ortalık fırsatçılara  kalıyor. 

O zaman bu turizmin geleceğini yiyorsunuz. Gerçekten turizme yatırım yapmak isteyen, burada iş sahibi olmak isteyen, sektör olarak görenleri sektör  dışına itmiş oluyorsunuz. Bundan sonra buna izin vermeyeceğiz. 

 

 

Bunlara  konsantre olacağız. O zaman kişi başına turist gelirinde, harcamalarında artışı  yavaş yavaş izlemeye başlayacağız. Beş yıl içinde hedeflerimize inşallah  ulaşacağız" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 55
  • Umut karka 5 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dısindan gelene birsey diyemem ama kendi halkimiza hakikaten fiyatlar yuksek tamam kiralar doviz uzerin
    Cevapla
  • okn 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsin reis on numara bi bakan getirdin. Turizmde basarisini ortaya koymus bir ismin bakan olmasi ulkemiz icin cok guzel. Isi erbabina birakmak budur iste.
    Cevapla
  • antizam 5 yıl önce Şikayet Et
    Turistlere böyle kazık atarlar sonra 1 turist 5 kişiyi dövünce başliyoruz yaygaraya
    Cevapla
  • Hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Incekum da Otelerede , Gurbetcilerden sekerleme alana 20 Tl, yerlilere 5 TL , esnaf bizimde Türk oldumuzu anlayinca Özürdileyip bidahasina bedava verdi. Yinede haksizlik oluyor, ha yabanci ha yerli. Ve Turizim bölgesinde hic bir Malin üstünde fiyat yok, bu nasil is. Fiyat ile beraberinde Vergi kesilir, bu gidiste benim güzel Vatanim ilerliyemez. Devle veya Hükümet bir el atsin buraya, Yurt disinda cok kötü reklam oluyoruz bu yüzden. Tesekürler.
    Cevapla
  • ttfvol 5 yıl önce Şikayet Et
    7 tl yede benzin aliyoruz onada el atin
    Cevapla
  • Hu de 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd de olabilir ama en iyisi suudi lere gitsin. He arabayi hangi hükümet varken aldın bu arada
    Cevapla
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ya git orada ucuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle