Başkan açıkladı! Yüzde 17 indirim geliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı bir televizyon programında, Ankara’da okulların açılacağı 17 Eylül tarihinden itibaren su fiyatlarında yüzde 17 indirim yapılacağını açıkladı

GİRİŞ 06.09.2018 14:32 GÜNCELLEME 06.09.2018 16:26
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İndirim, konut ve işyerleri dahil tüm aboneleri kapsayacak. Tuna, su fiyatlarına yapılacak indirimin, okulların açıldığı dönemde bütçeleri zorlanan ailelere de bir katkı olacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'dan yeni bir açıklama geldi. Tuna bugün katıldığı televizyon programında yaptığı değerlendirmelere göre; Ankaralı vatandaşlara indirim müjdesini verdi. Tuna yayında yaptığı açıklamalarda ise; Ankara'da su fiyatlarında yüzde 17 oranında indirime gidileceğini söyledi.

Konuyla alakalı olarak açıklamasında ise; "Su ücretlerinde indirime gidiyoruz. 17 Eylül'den itibaren yüzde 17 indirim uygulanacak. Bunu çok ince hesaplarla değerlendirdik. Ancak bu kadar yapabiliyoruz. Konut, sanayi, merkez ilçe, taşra fark etmeksizin bütün abonelerimize uygulanacak. Büyükşehir Belediye Meclisi önümüzdeki hafta çalışmaya başlanacak ve karar alınacak. Dış ekonomik saldırılara karşı vatandaşlarımızın yanında olmak ve destek olmak düşüncesiyle bunu gerçekleştiriyoruz. Bu bir motivasyon ve bir katkımız olsun istiyoruz." dedi.

 

 

YORUMLAR 30
  • ERCİYAS 5 yıl önce Şikayet Et
    Kayser DUYyyyy !
    Cevapla
  • HÜSEYİN 5 yıl önce Şikayet Et
    Su Faturaları 2 kat pahalıydı zaten.Seçim yatırımı olarak %17sinden taviz vermeleri bişey değiştirmez.Ankaranın mega köyü Sincanda yaşıyoruz.Adı ilçe resmen köy.En ufak gelişmişlik,yatırım vs yok.Ceketimizi assak kazanırız nasıl olsa zihniyeti hükmediyor buralara.Çalışacak,Sincanla 24 saat yaşayacak gerçek başkan lazım bize.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri hiç indirim yapmıyor
    Cevapla
  • Yağmur 5 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik faturasından fazla su faturası olur mu? Ankara'da oluyor. Daha fazla indirim bekliyoruz Sayın Başkan, yüzde 17 yeterli değil.
    Cevapla
  • TürkMücahid 5 yıl önce Şikayet Et
    BURSA DUY !!! su zengini bursada türkiyenin en pahalı suyu içiliyor neredeyse !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle